Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
man nekad nav īsti paticis iet uz bibliotēkām pie mums ierastās bibliotēku atmosfēras dēļ. es cienu iespieddarbu fizisko trauslumu, mazbudžeta ērtības, birokrātisko anonimitāti, citu lasītāju vajadzības un tamlīdzīgi, bet tā pazemība, ko mēģina iedvest bibliotēku sargsuņu aprobežotā ierēdniecība, ir nepanesama.
paldies internetam.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 25. Aprīlis 2010, 21:04, [info]klusais_okeans commented:
Es nacionālo nekā savādāk kā par nacistu bibliotēku nedēvēju. Esmu vienai no reģistrātorēm ar to uzskaites papīrīti dusmās metusi (nelepojos) un durvis cirzdama gājusi, bet vienmēr spiesta atgriezties. Šķiet viņiem maksā par katru jaunizdomāto veidu, kā bibliotēkas apmeklēšanu padarīt nepatīkamāku un nekomfortablāku
[User Picture]
On 25. Aprīlis 2010, 22:12, [info]simamura replied:
toties gan videnē, gan augstskolā man bija savs skolas un faķa bibliotēku atslēgu komplekts, un manā laikā nevienam citam bez bibliotekārēm Ingrīdas un Rutiņas tādu nebija. un mani neviens tāpēc par tirliņu neuzskatīja.
[User Picture]
On 26. Aprīlis 2010, 09:43, [info]klusais_okeans replied:
jā, es lūk arī vidusskolā biju ne gluži ar atslēgām, bet diez gan priviliģēta. Tās skolu bibliotekāres vispār no citiem māliem mīcītas
* * *
[User Picture]
On 25. Aprīlis 2010, 21:51, [info]mazaa_mija commented:
pirmo reizi bibliotēku apmeklēju kunga prātā, izvēlējos lasīt Kantu un mēģināju iepazīties ar citiem lasītājiem, bet sastapos ar pilnīgu neizpratni, vai mani izraidīja vai es pati notinos uz kādu krogu, to vairs neatminu
[User Picture]
On 25. Aprīlis 2010, 22:24, [info]simamura replied:
zin kā es darīju nospiedošās atmosfēras dēļ? 15 minūšu laikā ātri atzīmēju to, kas rūpīgāk jāapskatās nākamajās 15 minūtēs, kurām saņemšos kādu citu reizi.
* * *
[User Picture]
On 25. Aprīlis 2010, 23:46, [info]madame_silence commented:
es vienmēr esmu brīnījusies kādēļ man tā riebjas bibliotēkas latvijā. jo it kā man ir visi priekšnoteikumi tam lai tās mīlētu. man patiešām patīk lasīt. pirms pāris gadiem es sapratu ka problēma slēpjas tajā ka bibliotikāres sevi pozicionē kā kaut kādas gudrības tempļa priesterienes bet pašas nespēj pavilkt līdz nostādītajai latiņai.

esmu atradusi vnk risinājumu es savu kartiņu pārrakstīju uz māti un viņa vnk atnes to ko man vajag. bet pārējo uvi ir jāpērk vai jālasa virtuāli.

[User Picture]
On 26. Aprīlis 2010, 08:48, [info]simamura replied:
tagad tev jāizlasa pie rasbainieka par saulrietiem :)
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry