Pegijas · Lī · interjers


nav parīze roma londona manas mājas ir māla klons

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
mans mīļākais laiks gadā - vasaras naktis uz rītu tēvamāju tuvumā
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 16. Jūnijs 2009, 02:10, [info]simamura commented:
man vienkārši kopš kāda laika ir baigā nožēla par to, ka nav adekvātu mediju, lai to multisensoro efektu nodotu tālāk. visi paņēmieni ierobežojoši.
un vācietim ir taisnība - es gan neesmu bijis ļoti daudz kur citur, bet tādas pirmsausmas nav nekur. vasarās vispār, kopš to apzinos, gulēt ikrītu eju tikai pēc tām.
On 16. Jūnijs 2009, 02:22, [info] replied:
es kādreiz, kad vēl loloju naivas un nekam nederīgas ilūzijas par literatūras lauciņa kopšanu, kā reiz meklēju veidu, kā to multisensoro brīnuma sajūtu iekodēt vārdos tā, lai visiem uztverama.
pēc tam nospriedu, ka nafig. pirmkārt, es to nekad neiemācītos, bet otrkārt un galvenokārt - imho katram savs pārdzīvojuma nianšu spektrs un intensitāte, un medijam vienkārši jākalpo par katalizatoru, kas sajūtu slūžas atrauj vaļā. kāds skatīsies uz lagūnas bildi un domās par brīvību, cits - par laimīgāko makšķerēšanu savā mūžā, cits par vēl ko, un visādā ziņā katarse aiziet.
(baigi nesakarīgi, piedod)

par naktīm varu tikai piekrist. kādreiz darīju tāpat. tagad vairs ne, tomēr te naktīs ir neiedomājami skaisti un arī bezgala vientuļi. īpaši tad, ja šinī pilsētā gandrīz vienīgais draugs ir divritenis, un visi guļ pat skaipā.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry