Pegijas · Lī · interjers

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Šo nejēdzību ir grūti paskaidrot ne tikai tāpēc, ka mums ir tik sarežģītas attiecības ar mantojumu. Trešdienas rītā kolēģe bija pamanījusi, ka mainot FM logus, ārā tiek mesti arī elegantie 30to gadu ozolkoka rāmji, aizvietojot tos ar derdzīgo pakešu plastmasu (ierindas apstākļos pieminekļu inspekcija, kaut vāja, to nebūtu pieļāvusi).
Kaut gan identitāšu konstruēšana ar atjaunota vēsturiskuma palīdzību ir strīdīga (kādreiz domāju, ka "rozes vārds" ir aicinājums dedzināt bibliotēkas, lai bērniem būtu iespēja būvēt pasauli no jauna, bet mani apsauca), progresa ideja man ir tikpat nepatīkama.
Atcerieties 15 gadus vecas, graudainas bildes ar plebejiskajām jaunās varas pirmajām ballēm rundālē (pumpainas kleitas, adītas vestes zem žaketēm, Gribustes kundzes tautiskie galdi un īrēts fraņču stikls). Nekas nav mainījies. Es putrojos.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 18. Janvāris 2009, 18:06, [info]zazazelle commented:
pizdec!
un taa bezspeeciiba..
toreiz ka bija taa riigas domes aptauja/anketa es sarkstiiju pilnu ar visaadiem ieteikumiem, un arii krietni nolamaaju, un man vismaz tikdzudz sirds mieriiga, ka nestaaveeju klusi. bet nu zinu kur taas veestules paliek. es ar uz taadaam neatbildu, liidz galam nelasu. jo sheit svariigi ir tikai tas, kas naak no augshaam, un saldeejosha cenzuura.
bet ir mainiijies gan kaukas.
nesen skatiijaamies bildes no 90-ajiem, lielaakoties no oficiaaliem pasaakumiem. jaa, mode smiekliiga, brilles aarpraats cik milziigas, etikjete un protokols-kas tas taads?, gribustes pildiitaas zivis!!, nu varbuut nabadziigi un pa latviskam lepni. bet cik loti atshkjiiraas sejas!!!! taadi vienkaarshi jauki dziivi cilveeki, lai ar kaa sagjeerbushies un mucaa augushi! a tagad visu redzeejushi, vienaldziigas vaska figuuras...
es aardiijos par savu maaju, funkcionaalisma shedevru, kurai izraava vaartus, kas bija radiiti tieshi shai maajai, un ielika kaukaadu djoshaku sirpotrebu.
a pa finansu ministriju - lai njemas! lai paliek arvien negrliitaaki un garaa nabadziigaaki!
[User Picture]
On 18. Janvāris 2009, 18:54, [info]simamura replied:
Tagad varbūt joprojām ir jēga pagrīdē cīnīties, kā padomju laikos aprokot ģimenes porcelānu kūtsgalā līdz tam brīdim, kad kāds atkal pratīs to novērtēt
On 18. Janvāris 2009, 19:26, [info]zazazelle replied:
jaabeeg jaabeeg
[User Picture]
On 19. Janvāris 2009, 00:23, [info]virginia_rabbit replied:
bet kad vaira parādījās arī viņai bija tizlas kleitas. domā, tā bija viltīga piemērošanās vai tomēr tā laika stiliņš?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry