silpurene - sērijā "4 pieauguši vīrieši" I daļa - Serjoža [entries|archive|friends|userinfo]
silpurene

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sērijā "4 pieauguši vīrieši" I daļa - Serjoža [4. Nov 2012|18:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[kasete magnetafonā |Soley - I'll drown]

virtuvē ierotēja vīrietis vieglā alkoholisko dzērienu reibumā un ar jūtamu akcentu paziņoja - meitenes, var pie jums apsēsties? es gribu jūs iepazīt!, uz ko sekojošo klusumu vīrietis uzskatīja par laipnu uzaicinājumu un meklējot ērtāko vietiņi uz soliņa ķiķināja.Viens no 4 pieaugušajiem vīriešiem izrādās ir Serjoga, kurš par sevi runā trešajā personā (forma "es" neeksistē) un atkārto, ka ir labs cilvēks un ka viņam neesot iebildumi pret tādām skaļām ballītēm līdz rītam, pats esot cilvēks un redz kā - pats tagad piedzēries, ko, ja godīgi, viņam  nevajadzēja norādīt, jo tas bija redzams un jūtams un N.B. - piedzēries, jo viņam tāds darbs. Es biju stipri pārsteigta uzzinot, ka pastāv tāds darbs, kurā par dzeršanu tiek maksāts.....Jums neskauž?  BET, kāpēc vajadzīgi baloni wc, to viņš nesaprot!Un kāpēc E ir nodzīti mati, ko viņa ar to gribējusi pateikt un kāpēc ienīst krievus. Jāpiebilst, ka neviens nekad šajā dzīvoklī nav tā izteicies un te tiešām visiem ir vienalga kāda kuram pase. Sajuties drošs un mīlēts virtuvē, Serjoga skaļi izteica savu un pārejo puišu, kuri arī neesot slikti cilvēki, lūgumu - atstāt vienu izlietni tukšu, lai viņi var nomazgāt savus traukus. Viens un tas pats lūgums tika atkārtots vairākkārt, jo atbilde jā, ok Serjogam galvā ilgi neturējās, jo viņš taču - piedzēries. Kristofam tika jautāts - kāpēc viņam tāda milzīga bārda, ko viņš ar to cenšoties pateikt, mm, Kristofs padomāja brīdi un atbildēja, ka viņam Z-svētkos Valmieras bērnu namā jātēlojot salavecītis, uz ko Serjoga, tā vietā, lai slavētu par cēlu rīcību nodūdoja - a kas tev no tā būs? Jautājumu un atbilžu senass turpinājās kādas 20 minūtes, līdz visbeidzot no pacietības tika izvests pat kaķis un mūsu trijotne virtuvi pameta, lai skatītos filmu.
Linkčau

Comments:
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:4. Novembris 2012 - 19:11
(Link)
šausmīgi besī un dažreiz riebjas tādi serjogas kā suga, bet žēl arī, tīri cilvēciski. viņš [un viņam] nekad nekas nebūs, tukša dzīve un waste of space.
[User Picture]
From:[info]felipe
Date:4. Novembris 2012 - 19:52
(Link)
Nedomāju, ka viņam pašam tā šķiet. Respektīvi diez vai viņš domā tādās kategorijās, kurās viņš tev izraisa žēlumu.
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:4. Novembris 2012 - 20:12
(Link)
nu, protams, ka pašam liekas, ka viņš normāli kruķī biznesu un drošvien kādai lavačkai centrāltirgū tur jumtu:)) bet no malas viņi visi liekas tik margināli ar savu manieru trūkumu un vulgaritāti un neiederīgi vispār 21.gadsimtā, ka nav pat ideju, ko ar tādiem pasākt [kur viņus nobāzt].