sickboy - filosofs [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

filosofs [Nov. 3rd, 2012|06:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 3rd, 2009 - 08:12 pm
(Link)
jaa, es gribeeju jautaat - ko grib reptiliaanji?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 3rd, 2009 - 10:25 pm
(Link)
Vinji grib muusu dziiviibas speeku.
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 4th, 2009 - 06:17 am
(Link)
tāda kā barības ķēde, kur pašā augšā virs cilvēka ir vēl reptiļi? un kas ēd reptiļus? nevar taču būt, ka viss beidzas ar viņiem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 4th, 2009 - 11:54 am
(Link)
Nu reptiliaanjiem ari nav viegli. Mees esam vinjiem viss. Ja nebuutu mees, vinji sabruktu un zaudeetu iespeejupaardzimt par reptiljiem. Tad vinjiem vajadzeetu gadu tuukstoshus pavadiit elles uguniis, lai izkauseetu auriskos sakjepumus un tad vinji vareetu iemiesoies par kokiem un saakt savu gariigo evoluuciju. Taa kaa vinjiem ir smaga dveeseles noskanja.
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 4th, 2009 - 12:02 pm
(Link)
Un kāpēc mēs – cilvēki – viņus barojam ar savu dzīvības spēku? Vai mēs esam ko parādā? Un kāds ir šo attiecību mērķis – karš vai samierināšanās?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 4th, 2009 - 01:20 pm
(Link)
Katra Visuma civilizaacija reiz saskaras ar reptiliaanjiem. Veedaas ir teikts par 4 laikmetiem - Satja, Treta, Dvaapara un Kali, peec Kali atkal naak Satja utt. Satja juga ir vislabveeliigaakais laikmets kuraa visi ir ar ekstrasensoraam speejaam apveltiiti pacifisti, kas var veltiit gadu tuukstoshus meditaadijai uz Dievu sirdii. Un daba ir ljoti daasna. Treta jugaa saakas neliela degradaacja, cilveeki vairs nav tik ljoti kvalificeeti meditaacijai, taapeec galvenaa gariigaa prakse ir ugunsrituaali un ziedoshanas. Dvaapara jugaa ir veel lielaaka degradaacija un galvenaa gariigaa prakse ir Dieva godinaashana templjos. No tiem laikiem mums ir piramiidas dazhaadaas pasaules vietaas un templji. Un tagad ir Kali juga, kur ir vislielaakaa degradaacija un galvenaa gariigaa prakse ir Dieva vaardu skaitiishana (mantras utt.). Kali jugas gaitaa degradaacija pieaug liidz cilveeki pilniibaa neatshkiras no dziivniekiem (veertiibu zinjaa) un tad notiek izniicinaashana, no Himalaju alaam (u.c. vietaam) iznaak ieprieksheejo laikmetu ciltsteevi, kas tagad tur atrodas mediotaacijas transaa, un saak veidot jaunu civilizaaciju. Shie laikmeti ir Visuma ritma likums kaa pavasaris, vasara, rudens un ziema un tie notiek uz katras planeetas. Kali jugaa civleeki savu energjiju neizlieto gariiga attiistiibai, taapeec to apeed deemoni. Taa ir dabaa iekaartots. Ja tu neizmanto savas speejas, daba tev taas atnjem un atdod citam. Deemoniem arii ir kaut kas jaaeed. Un bez deemoniem nevar, jo, ja nebuutu ljaunaa, labais nebuutu pilniigs. Ja Dievs ir pilniigs, Vinjam ir pilniigaa pasaule un arii nepilniigaa pasaule. Tas taads filosofisks temats. Tagad, kad ar 2013. gadu mees ceram, ka tiksim valjaa no reptliaanjiem (uz 10 000) gadiem), vinji it kaa jau esot noskatiijushi citu civilizaaciju, kurai uzseesties.
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 4th, 2009 - 01:31 pm
(Link)
2013. gadā sākas Satja juga jeb ir kāds cits iemesls, kādēļ reptiļi iet prom?
Un tas nozīmē, ka līdz 2013. gadam visi degradētie cilvēki tiek iznīcināti?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:November 4th, 2009 - 07:19 pm
(Link)
2012. gadaa saakas Satja jugas iestarpinaajums Kali jugaa. Tas ir taads ljoti rets gadiijums. Hopi indiaanju legjendas saka, ka civleeki masveidaa izmirs 3 viljnjos un palikushie apvienosies un kljuus kaa viena buutne.
[User Picture]
From:[info]az
Date:November 4th, 2009 - 07:58 pm
(Link)
tātad indiāņi un indieši ir vienisprātis par šo laiku?
paldies par atbildēm ;]
From:[info]mskalfu
Date:September 13th, 2011 - 11:58 pm
(Link)
un kāpēc visi tā pēkšņi izdomā degradēties, ja jau Satja jūgā visiem ir tik labi?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 01:37 am
(Link)
Tas ir vecs ieraksts un tagad es būtu rakstījis savādāk. Patiesībā tā nav degradācija, tas ir process.
From:[info]mskalfu
Date:September 14th, 2011 - 01:53 am
(Link)
nebūtu iebildumu izskaidrot? kaut arī mainījušās domas.. ;)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 02:01 am
(Link)
nu tas ir liidzigi kaa mums ir pavasaris, vasara, rudens, ziema. tas ir dabiskais process. lai buutu daudzveidiiba. nevar viens augs muuzhiigi dziivot ar taam pashaam pavasara lapaam, taas iedod savu maaciibu un tad aiziet un tad naak citas, kas jau ir cita maaciiba.
From:[info]mskalfu
Date:September 14th, 2011 - 02:13 am
(Link)
nu tā ir visai smieklīga atbilde, uz jautājumu, kāpēc visumā notiek tā? - daudzveidības pēc. nu apm tā, lai vnk nebūtu gārlaicīgi :D
tur tomēr rodas jautājumi, jābūt iemeslam kāpēc pēkšņi tā spirāle sāk iet uz leju, ja viss ir tik labi un teorētiski nevajadzētu būt šķēršļiem tādam pašam turpinājumam vai progresam..
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 02:18 am
(Link)
nu es jau pateicu: lai naaktu jaunas maaciibas. naakamajaa "pavasarii". jo ieprieksheejais pavasaris sevi ir izsmeelis.
From:[info]mskalfu
Date:September 14th, 2011 - 02:33 am
(Link)
laikam jāmēģina konkrētāk nodefinēt jautājums.
1) Satja laikmets ir tas augstākais sasniedzamais punkts, kur var nonākt tie daži, kas nav nopostījuši sevi garīgi caur tiem pārējiem 3 posmiem, kur savas mācības apgūstamas utt..nu viņš tagad nonāk līdz tam zelta laikmetam un ko tālāk? visi posmi atkal no jauna? nebeidzamais aplis, augstākas stadijas nav, kad pārdzimšana beigtos?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 02:55 am
(Link)
Nevis tur nonāk daži, bet visi mēs tur esam bijuši. Un visi mēs esam bijuši augstākās dimensijās un paradīzes pasaulēs. Arī tie, kas pašlaik ir, piemēram, maniaki - sērijveida slepkavas utt. Notiek nevis evolūcija, bet devolūcija jeb iešana uz leju pa dimensiju kāpnēm. Un, kad ir sasniegts zemākais punkts, notiek iešana it kā uz augšu (līdz vidum) un tad kļūšana par radītājdievu (apvienojot savā uztverē visas dimensijas vienlaicīgi). Tas nav par "sevis nopostīšanu", bet par to, ka tavs Augstākais Es izvēlas, piemēram, piedzīvot tādas un tādas pieredzes zemākās dimensijās. Ja tas gribētu, tas varētu jebkurā brīdī savu uztveri novietot augstākās dimensijās, tev nav jāevolucionē uz turieni, no kurienes tu jau nāc.
From:[info]mskalfu
Date:September 14th, 2011 - 03:23 am
(Link)
ja mūsu mērķis ir kļūt par dievu(katrs pats 'par sevi' vai apvienojoties vairākiem veselumā?), kas rada savu visumu, tad kur/kāpēc bija mūsu pats sākums un kas dzīvos mūsu tajā visumā, kad mēs to radīsim? :D no kurienes viņi radīsies?
atvaino, ka tik daudz jautājumu, bet mani patiesi interesē tavs viedoklis.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 12:19 pm
(Link)
Katrs pats par sevi. Mums nav sākuma, mēs vienmēr esam bijuši. Bet mēs ne vienmēr esam bijuši šajā (no gaismas konstruētajā) Visumā. Dievs mūs (apziņas vienības) neradīja, mēs ienācām šajā būtnē (Visumā), lai saprastu, kā tas ir - būt viņam. Un acīmredzot, kad mēs būsim Dievs (katrs atsevišķi), būtnes vnk ieies mūsos no ārpuses jeb Omniversa http://en.wikipedia.org/wiki/Omniverse kur ir dažādi savādāk būvēti Visumi un tie visi esam mēs un mēs jau esam Dievi tajos un ejam viens otrā iekšā.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 12:27 pm
(Link)
Vakar es domāju par fraktāļiem jeb māzākiem kaut kā identiskiem turpinājumiem bezgalībā. Un mūsu ceļojums cauri Visumam dažādās dzīvības formās ir kā fraktāļa zīmēšana. Un, kad tas ir uzzīmēts, mēs kļūstam par Dieva fraktāli jeb Dieva identisku turpinājumu un tad no mums iziet nākamie fraktāļi (dvēseles, kas ieiet mūsos un vec nākamo ceļojumu), un tā tālāk.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 14th, 2011 - 03:13 am
(Link)
Un kāpēc notiek iešana uz leju - jo tev ir jāzin viss par šo Visumu (kas radīts no gaismas un arī matērija ir blīva gaisma) un jāiziet tam visam cauri no iekšienes, jo augstākais mērķis ir pašam kļūt par Dievu un radīt šādu Visumu. Savādāk mēs būtu varējuši palikt kādā 9. dimensijā, kur ir absolūta vienotība un mīlestība un nemaz nenākt ārā no turienes. Bet šis mērķis ir tik vērtīgs, ka mēs piekritām iziet visām ellēm un ciešanām cauri un tieši tagad esam sanieguši ceļojuma pašas beigas. ;)