sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 4th, 2034|07:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
https://www.tvnet.lv/6535156/mistiska-devita-planeta-varetu-but-10-reizes-lielaka-par-zemi
Agrāk viņi (zinātieki un wannabe eksperti) teica, ka nekāda planēta X neeksistē. Vai nekāda planēta Nibiru. Ka tās visas ir nezinātniskas blēņas, uz ko lētticīgie uzķeras. Pēc tam izrādās, ka tomēr eksistē un lētticīgajiem bija taisnība no paša sākuma. Lētticīgajiem kaut kādā punktā bija lielāka taisnība nekā zinātniekiem. Ko vēl zinātne vēlāk apstiprinās, kas pašlaik ir nepierādīts un kam tic tikai lētticīgie? Citplanētiešus? Visuma saprātu? Apziņu pēc ķermeņa nāves?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:March 4th, 2019 - 08:06 am
(Link)
Minējums nav taisnība.
From:[info]fedrs
Date:March 4th, 2019 - 09:21 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:March 4th, 2019 - 03:11 pm
(Link)
Agrāk viņi (pseidozinātnisku izdeju izplatītāji) teica, ka planēta X jeb Nibiru ne tikai eksistē, bet tūlīt, tūlīt ietrieksies Zemē. 2017.g. laikam bija pēdējais gads, kad šito dikti solīja. Par to astronomi attiecīgi teica, ka tās esot muļķības. Nu lūk, tā kā 2017.g. ir veiksmīgi pavadīts un Zemē neviena planēta nav ietriekusies, tad nav pat jāizprot astronomu zinātniskā argumentācija, lai saprastu, ka tās bija nezinātniskas blēņas, uz ko lētticīgie uzķērās.

Tagad daži astronomi izvirzījuši hipotēzi, ka vēl viena planēta varētu eksistēt. T.i., pagaidām neviens nav pierādījis, ka tiešām eksistē.

Slēdziens: šis tavs ieraksts, ar kuru tavuprāt tu diskreditē astronomiju kā zinātni, īstenībā ir balstīts uz diviem pamatīgiem salmu vīriem, un tādēļ neko nediskreditē.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 4th, 2019 - 03:31 pm
(Link)
Nepiekriitu ka kaut kas te iebilst pret astronomiju. Te iebilst pret religiju kas saucas "nekas ko mees neredzam neeksistee".
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:March 4th, 2019 - 03:41 pm
(Link)
Nu lai jau tā būtu, bet joprojām - tu šajā ierakstā cīnies ar salmu vīriem.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:March 4th, 2019 - 05:58 pm
(Link)
A tu šajā komentārā cīnies ar Hilariju Klintoni.