sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 14th, 2034|01:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un kas ir (trešā viļņa!) feministes - tās ir sievietes - karotājas (nu labi, karotājas ir viens no feministu veidiem, vēl ir arī neglītās un superglītās - ekshibicionistes). Viņas saka, ka grib būt karotājas un ir ne sliktākas karotājas par vīriešiem, bet tas, ko viņas zemapziņā patiesībā vēlas - lai parādītos kāds vecis ar pautiem (varbūt baikeris), kas spētu viņām aizbāzt muti un nolikt pie vietas. Lai viņas BEIDZOT varētu sajusties kā sievietes nevis karotājas! Bet, ja tāds neparādās, bet parādās tikai vājie vai daļēji stiprie, kas varbūt mēğinās ar viņu cīnīties, bet tā gļēvi, tad viņas kareivīgums pastiprināsies. Viņa nevar kļūt vāja attiecībā pret vāju vīrieti. Viņa kļūs vēl kareivīgāka un arvien mazāks skaits vīriešu potenciāli varētu vai gribētu viņu nolikt pie ratiem.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gars
Date:February 14th, 2019 - 04:27 am
(Link)
Sātans balsoja par Hilariju?
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 14th, 2019 - 09:15 am
(Link)
Sātans jau Meksikā, ieperinājies Estabāna kunga pinjatā un pa naktīm dancina
[User Picture]
From:[info]gars
Date:February 14th, 2019 - 09:32 am
(Link)
that's why they need that wall - to keep the devil out
From:[info]khosmos
Date:February 16th, 2019 - 05:13 pm
(Link)
Feministes ir mīts. Viņas izdomāja žīdmasoni, lai nodarbinātu vīriešus - upurus. Patiesībā ir vienkārši ļoti daudz sieviešu, kurām trūkst laika, naudas un spēka, un ļoti daudz vīriešu, kuri nav ieinteresēti. Vēl ir tās, kuras rāda amerikāņu ziņās, bet, pirmkārt, normālās ziņās nekā tāda nav, otrkārt, deviantas, slégtas komūnas nav nekāds jaunums, tev jau nu vajadzētu zināt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 16th, 2019 - 07:32 pm
(Link)
Es pazīstu latviešu feministi, kura nosēja olnīcas, un viņai nekad nevarēs būt bērni, un noskuva matus. Mūsdienu feministes necīnās par ekonomiskām un politiskām tiesībām, jo tās jau ir. Viņas cīnās pret to, ka vīrieši grib, lai sievietes būtu glītas un nebūtu resnas.
From:[info]khosmos
Date:February 16th, 2019 - 07:58 pm
(Link)
Tā latviešu meitene noteikti tāda ir vienīgā. Kur tad ir tās pārējās? Viena uz visu Luiziānu, viena uz visu Detroitu...
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 16th, 2019 - 07:37 pm
(Link)
Tas ir līdzīgi kā kad nabadzīgi vīrieši protestē, ka sievietēm interesē vīrieša materiālais stāvoklis un sociālais statuss. Pēc statistikas vīriešus vairāk interesē partneres glītums, un sievietes vairāk interesē partnera statuss. Tas viss ir priekš sugas pavairošanās un veiksmīgas ğimenes.
From:[info]khosmos
Date:February 16th, 2019 - 08:01 pm
(Link)
Nu, jā, protams, ka interesē, jo Latvijā tas ir īpaši izteikti, ka zemas kvalitātes attiecībās čuvaks uzmetas uz kakla kādai strādīgai un vientuļai beibei.
Savukārt, par glītumu noteikti interesējas abi dzimumi. Un katram ir sava gaume. Piemēram, ir puiši, kuriem patīk resnas sievietes. Un ir meitenes, kurām patīk bārdaini profesori. Et cetera.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 16th, 2019 - 08:07 pm
(Link)
Savukārt ir puiši kam pat patiik ja sieviete nestraadaa. Piemeeram, man. Taadaa situaacijaa viirietis juutas noderiigs un viirishkjiigs. Sieviete savukaart apgrieztaa situaacijaa juutas paverdzinaata un nesievishkjiiga.
From:[info]khosmos
Date:February 16th, 2019 - 08:26 pm
(Link)
Nevaru nepiekrist. Tikmēr puiši, kuri nestrādā, tādas sievietes apsaukā par feministēm un apvainojas par katru sīkumu pēc garas darba dienas. Tā i'! Mazie prinči!