sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 25th, 2024|07:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādā brīdī tu saproti, ka tāds un tāds cilvēks tavā dzīvē ir speciāli nolikts, lai tevi aizskartu, sāpinātu un izraisītu emocionālu reakciju. Kā matrikss tas ir? Mans vai demiurga? Es laužu visus dvēseles līgumus ar demiurgu, es atsakos ciest un cīnīties ar spoku (neuzvaramā un nebeidzaā cīņā, jo, pat ja šis cilvēks aizietu, demiurgs atvestu kādu citu), tikai ražojot emocionālo enerğiju, no kuras barojas tie tur. Es izstājos! Es redzu, ka tas ir matrikss un kādam nolūkam tas ir radīts. Demiurgs man var atņemt manu dzīvību, dvīņu liesmu, bērnu utt., bet es nespēlēšu demiurga matriksā. BOOM! <3
Viss, man pēkšņi ievērojami uzlabojās garastāvoklis. :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:October 25th, 2018 - 08:51 pm
(Link)
kas ir demiurgs?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 25th, 2018 - 09:01 pm
(Link)
Demiurgs ir reliģiju dievs. Es saprotu, ka katrs vienu un to pašu reliģiju saprot atšķirīgi un noskaņas vienā reliģijā atšķiras, bet in general - tas dievs, kas ir PRET brīvo gribu un kurš pieprasa pielūgsmi. Šī būtne NAV Visuma radītājs, šī būtne no mums barojas un viņai prātā nav mūsu labākās intereses. Un šī būtne arī ir ieinteresēta, lai uz pasaules būtu liels daudzums emocionālo vai fizisko sāpju un šis matrikss ir izveidots tā, lai provocētu mūs uz spiestu uz sāpīgajām vietām.
[User Picture]
From:[info]iokaste
Date:October 25th, 2018 - 09:34 pm
(Link)
vai egregors un domforma nav kaut kas līdzīgs?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 25th, 2018 - 09:41 pm
(Link)
Man liekas, ka par egregoru sauc kāda kolektīva kopīgās domformas.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 25th, 2018 - 11:53 pm
(Link)
Tavs demiurgs neatbilst ne Platona ne pat gnostiķu versijām, bet ir tīri tavs izdomājums. Varēji izgudrot savu oriģinālu nosaukumu. ;)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 26th, 2018 - 12:25 am
(Link)
Saki, cik gribi - demiurgs. Gnostiķi nrpareizi saprata. Demiurgs nav materiālās pasaules radītājs, bet viņš ir lielā mērā prāta matriksu radītājs. Dēļ tā, ka mums ir demiurgs, mums ir Illuminati, masoni, organizētās anti free will, anti sex reliğijas (inkvizīcija, nesvētā Romas impērija, krustneši u.c.) un cilvēkiem ir iedzīts koncepts (ja viņi vispār cenšas būt "garīgi"), ka viņi nav dievišķi. Attiecïgi: viņiem nav varas. Vara ir tikai demiurgam. Īstais radītājs ir brīvās gribas radītājs. Bet ne luciferiāņu izpratnē, kur brīvā griba izpaužas izvarojot un spīdzinot bērnus (tādējādi atņemot viņiem brīvo gribu), bet: esi brīvs un ļauj citiem būt brīviem".
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:October 26th, 2018 - 05:52 pm
(Link)
Nu vispār "reliģiju dievs" kā reiz ir tas, kas dāvā brīvo gribu. Ne velti tas teksts par "radījis pēc savas līdzības".
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2018 - 02:12 pm
(Link)
Mana pirmā emocija šajā dzīvē attiecībā uz kristietības dievu bija bailes. Kad man bija kādi varbūt 12 gadi, es (uzaudzis ateistu ģimenē) izlasīju savas kristīgās vecāsmātes pierakstītos kāda mācītāja sprediķus. Tie bija ortodox konservatīvās kristietības sprediķi par elli un vienīgo ceļu. Un tad es iedomājos: Un ja nu tā ir patiesība? Un ir tikai viens ceļš (Jēzus) un viss cits ved uz elli. Šķiet, ka tajā dienā es noticēju Dievam.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 27th, 2018 - 07:30 pm
(Link)
Nu jā tā tā smadzņskalošana strādā - uz bailēm.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 26th, 2018 - 09:46 pm
(Link)
davaj beidz jaukt kopā godīgus iluminātus ar visādiem atkritumiem :D
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:October 27th, 2018 - 02:21 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 27th, 2018 - 07:27 pm
(Link)
un? Man arī fantastika patīk, un also neko tiešām sliktu tajā video nepasaka, nu pils nu rituāli nu ancient gods, jauki bet kāpēc jāstreso?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 27th, 2018 - 07:32 pm
(Link)
OK, seksuāla vardarbība un slepkavības nav labi, bet nu padomāsim - kā tad šie dabūtu tik daudz upurus ( viens tur saka - upurēšanas gandrīz katru dienu) tas ir > 300 cilvēku ( bērnu?) gadā. Pazuda, neviens neko? Sorry, mazticams.