sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 25th, 2024|01:32 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rods Rouzenstains tūlīt būs prom. Cilveks, kas nozīmēja īpašo izmeklētāju Mulleru, lai izmeklētu Trampa - Krievijas sazvērestību. Pats galvenais deep state sargātājs tūlīt tiks atlaists. Nē, nekas nenotiek, oktobra masu aresti ir bulšits. Te nav ko redzēt, bāžam galvu atpakaļ smiltīs.
https://edition.cnn.com/politics/live-news/rod-rosenstein-fired-resigns-dle/index.html
linkpost comment

Comments:
From:[info]axsys
Date:September 25th, 2018 - 10:21 am
(Link)
Jā, joprojām nekur neredz nekādus arestus un nekas nenotiek. Rozensteina gadījumā Tramps vnk cenšas novērst apkārtējo uzmanību no Kavanaugh apsūdzībām, tik vienkārši.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 25th, 2018 - 12:35 pm
(Link)
Kavanaa apsuudziibas. Pirms apmeeram 35 gadiem kad vinjam bija 17 kaut kas kaut kur (nav zinaams ne laiks, ne vieta) notika un vieniigie divi iespeejamie liecinieki neko taadu neatceras. Un nezin kaapeec shii apsuudziiba izskan nevis pirms 35 gadiem vai kaut vai juulijaa bet pusotru stundu pirms balsojuma. Demokraati ir bezprincipu ekstreemisti un republikaanjiem nevajadzeetu iet vinju pavadaa.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 25th, 2018 - 12:59 pm
(Link)
Tu esi cilvēks, kas nespēj savilkt kopā punktus. Rouzenstīns ir cilvēks, kas sargāja dokumentus, kas saistīti ar Mullera izmeklēšanas sākšanu. Ja visa patiesība nāktu gaismā, Trampa puse uzvarētu un notiktu masu aresti. Mūsu pusē ir patiesība, jūsu pusē ir cilvēki n-tajās aģentūrās, kas sēž uz dokumentiem un ne;lauj nākt gaismā patiesībai + prese, kas izplata melus. Kas uzvarēs - patiesība vai melu aparatus? Es ticu (zinu), ka patiesība.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:September 25th, 2018 - 01:17 pm
(Link)
Nav jau nekādu apsūdzību. Tā melīgā mauka atsakās liecināt zem zvēresta kongresa priekšā, jo welp, viņa melo. Tas kas tur nupat uzpeldēja vispār ir "anonīms avots kaut ko par kaut ko pateica" lol.
Labi vien ir, ka ģermokrāti vēl vairāk satracina normijus un citādi liberālais Kavanāgs būs pavirzījies stipri uz labējo pusi, nīdīs ģeremus visu savu sroku, ja tiks apstiprināts.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 25th, 2018 - 02:55 pm
(Link)
Ha, tiešām. Varbūt tas atmodinās viņā alpha male un viņš sebūs kā Sešons - konservatīvs, bet diemžēl bez olām.
From:[info]krishjaanis2
Date:September 26th, 2018 - 06:35 am
(Link)
Lol, Kavanaugh apsūdzības, nopietni? Kāds tām vispār tic?