sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 20th, 2024|06:22 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mūsu vietējie mediji (tvnet, "Panorāma" u.c.) vienmēr būs pret "populistiem" (Trampu, Kaimiņu, Brexit u.c.), vienmēr būs par globalizāciju, pret reliģiju vai ideālismu, par sātanisku mākslu un par feminismu. Ja tur strādātu kāds žurnālists, kas uzrakstītu rakstu, kas paustu savādāku viedokli, viņa raksts netiktu akceptēts un viņam ieteiktu laboties vai atstāt šo darbu. Mani tikai interesē vai tas ir tāpēc, ka tvnet vadība ir radikālie globālisti un transhumānisti - t.i. tā ir viņu personīgā preference un pārliecība, ko viņi vēlas izplatīt šajā pasaulē; vai arī tam ir kāds sakars ar lobēšanu un ietekmi no ārpuses.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:September 20th, 2018 - 07:40 pm
(Link)
es nedomāju, ka viņi ir pret Trampu, tas ir ja es saprotu vai viņi ir pret tā kā mazliet labējāk noskaņotu partiju vai pret mazliet ne tik (varbūt?) labējāku partiju USA, kā tēviņs, protams, jau viņš ir pretīgs (kā jau visi pensionāri tajā vecumā), nezinu, ko tu viņā esi saskatījis
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:September 20th, 2018 - 07:46 pm
(Link)
kādi partijām sponsori, tad jau būtu jābalso par vai pret tiem, ne jau kāds tur prezidents ielikts
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:September 20th, 2018 - 07:48 pm
(Link)
bet tev tikai interesē personības kults
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:September 20th, 2018 - 07:50 pm
(Link)
es iedzeršu šņabi
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 20th, 2018 - 08:02 pm
(Link)
Nee, vinjus interesee personiibas kulti (Obama, Trudo) vai antikulti (Tramps, Kaiminjsh). Mani interesee kaadu iespaidu uz pasauli kaads cilveeks atstaas un es fanoju par sho ietekmi nevis pashu personiibu personiibas peec. Demokraatiem interesee, ko Tramps vai kaads cits saka. Republikaanju veeleetaajiem interesee, ko vinjsh dara. Obamas politika bija aarkaartiigi nepopulaara, toties cilveekiem patika vinja stils, runasveids utt. (arii, pateicoties presei). Trampa politika iisteniibaa ir ljoti populaara, bet cilveekiem nepatiik vinja stils un kaa vinjsh runaa (un arii- pateicoties tam, kaa tiek atspoguljots presee). Es gribu, lai deep state/Illuminati kriit. Man vienalga, kursh to paveiks un kaada ir vinja personiiba. Ja Ingmaars to paveiktu, es atbalstiitu Ingmaaru.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 20th, 2018 - 09:48 pm
(Link)
/Es gribu, lai deep state/Illuminati kriit./

Es gan ne. Jo tas nozīmētu asiņainu haosu, bandītu un muļķu varu, badu, karus, ciešanas, slimības, zvērības un tā tālāk.

Padomā pats, ko tu gribi

Nav valsts - ir haoss
Ilumināti nozīmē apgaismotie jeb gudrie, tu esi pret gudrajiem, par muļķiem, tātad tu esi visu mūsu ienaidnieks.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 20th, 2018 - 11:50 pm
(Link)
Illuminati ir luciferiāņi. Lucifers = gaismas nesējs. Illuminati = Lucifera gaismas apgaismotie. Kas ir Luciferiānisms? Piramīdas hoerarhijas sistēma, kurā visu enerģiju savāc tie, kas ir pašā augšā un pārējie ir vergi. Illuminati nav apgaismotie, viņi ir apgaismotie iekš piramīdas struktūras vampīriskās parazītiskās enerģijas nosūkšanas paradigmas. Ne jau apgaismotie kā tiešām apgaismotie. Viņi vienmēr cenšas piesavināties organiskā Visuma terminus un vārdus un apgriezt ar kājām gaisā. Piemēram, Daesh (Islāma valsts) tika nosaukta par Isis (ēģiptiešu dievieti). Jo viņi grib degradēt cilvēku zemapziņas priekšstatu par dievišķo sievišķo.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 20th, 2018 - 11:56 pm
(Link)
Tie tev ir kaut kādi nepareizie (pseido) ilumināti. Sakars ar īstajiem tāds pats kā astroloģijai ar astronomiju. Ilumināti nav mistiķi un nekādiem luciferiem netic. Organiskajiem visumiem arī ne. Vēsturiski iluminātu kustība bija intelektuālo progresīvistu kustība, par izglītības un intelekta dominētu sabiedrību. Vai tu esi pret to?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 12:05 am
(Link)
es saprotu, ka tu dzīvo citā pasaulē, kur šiem vārdiem ir citas nozīmes, tad zini, ka es ar illuminati domāju nevis kaut kādu nelielu zinātnieku kopienu, bet īstus luciferiāņus un bērnu izvarotājus, kas vada pasauli un kontro;ē valdības un tāpēc viņi ir tik dusmīgi uz Trampu, jo Tramps nav viens no viņiem un pārāk bagāts, lai viņu kontrolētu. https://www.youtube.com/watch?v=cEwC1oLUJxE
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:10 am
(Link)
Te tev ir neliela pretruna. Ja viņi vada pasauli un kontrolē valdības, tad tā drīzāk tomēr ir zinātnieku kopiena nevis tupi kaut kāda izdomāta ķēma pielūdzēji un maniaki. Nu kādi pasaules kontrolētāji no mistiķiem, pardon, nesmīdini. Tramps savukārt ir parasts biznesmenis, mums pret viņu nekā īpaša nav, nu varēja būt zinošāks protams, bet kāda starpība, 1 vai 2 prez. termiņi + ASV vara ir pietiekami dalīta.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 12:17 am
(Link)
viss kā patasti atduras pret to, ka tu netici, ka bez matērijas (kas ir tikai fenomens mūsu prātā, jo sen jau ir konstatēts, ka starp atomu daļiņām telpa ir lielāka par pašu daļiņu kā futbollaukums pret zirni; savukārt šīs daļiņas tālāk dalās mazakās un nekur nav konstatēta "cieta" viela, ko nevar sadalīt sīkāk) nekā cita nav. Tas priekš tava prāta būtu pārāk fantastiski. Bet te ir pretruna. Tavam prātam necik fantastiski neliekas, ka Visums radās lielajā sprādzienā no punkta, kas miljardiem reižu sīkāks par adatas aci. Tas lūk nav fantastiski, tas ir pilnīgi pašsaprotami. Bet vot, ka varētu kaut vai teorētiski pastāvēt vēl kaut kas bez "cietās matērijas" - tas būtu pilnīgi un absolūti neiespējami.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:22 am
(Link)
Tur ir viena nianse, tos ``tukšumus`` atomos aizpilda lauki, daļiņas ir šo lauku kvanti jeb stipri vienkārši sakot mezgli jeb sablīvējumi jeb porcijas. Jā pareizi, ``cieta viela`` ir makro fenomens, mikrolīmenī tur viss sastāv no laukiem, tā ir matērija. To es zinu. Un?

Tava problēma ir jaukt matēriju vispār ar vielu. Viela ir viens no matērijas veidiem, cits matērijas veids ir lauki un starojumi - gaisma, radioviļņi, gravitācija, gamma stari utt.

Vot kas nav - nav nekas tāds kas *nav* matērija, visa matērija - gan viela gan lauki - sastāv no zināmajām elementārdaļiņām. Pat ja pieņem ka visas elementārdaļiņas vēl nav atklātas - principu tas nemaina.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 12:27 am
(Link)
sauc kā gribi. tu zināji, ka ir sātanisti, kas sātanu neuztver kā reālu būtni, bet drīzāk kā simbolu? tas jau neko nemaina vai šie Illluminati luciferiāņi Luciferu uztver par reālu būtni vai par simbolu. būtība ir viņu morālajā virzībā, kas ir piramīdas struktūra. ko atbalsta arī globālisti un arī tu. es, savukārt, atbalstu individuālo brīvību un viedokļu daudzveidību. To sauc par libertānismu. Vai anarhismu (kas ir kas līdzīgs).
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:33 am
(Link)
Zinu, LaVeja rituāla sātanisti piemēram. Arī Kroulija un Dī sekotāji. Uztver kā simbolu, jā. Visai simpātisks simbolisks tēls starp citu - tas tēls jeb simbols nozīmē lepnību, intelektu, drosmi, godīgumu, izziņas tieksmi - visnotaļ nepieciešamas un vērtīgas īpašības. Tev šīs īpašības nepatīk? Kāpēc?

Jā un mēs arī esam par individuālismu, indivīda brīvību, indivīda pašnoteikšanos, tur princips ir vienkāršs- indivīds drīkst visu, kas nekaitē citiem. Ar viedokļiem savukārt ir tā, ka tie nav visi vienlīdzīgi, zinātniski pierādītie viedokļi ir svarīgāki un pieņemot lēmumus jāņem vērā tie. Citādi haoss un ciešanas.

Mēs saprotam, ka izpēte un radoša darbība visefektīvākā ir tieši pie brīvu indivīdu nosacījuma.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 12:44 am
(Link)
Nav runa par manu tēla patikšanu, šo telu lieto tie, kas izvaro bērnus, skatās snuf filmas, veidz rituā;us, kur tiek upurēti cilvēki un dzertas viņu asinis un tas viss, lai šī planeya izdalītu emocionālo sāpju enerģiju, kas tiek savākta, lai barotu citu Visumu, kurā valda piramīdas struktūra un Ziemeļkorejas režīmam lidzīga sistēma un kas ir atdalīts no Dzīvības Koka tāpēc ir mirstošs un tam nepieciešama enerģija no ārpuses (t.i. no mūsu Visuma).
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:49 am
(Link)
Dažādus tēlus lieto dažādi nelieši. Tos pašus indusu dievību tēlus lieto arī izvarotāji, cilvēku paverdzinātāji, krāpnieki utt. Katoļu u.c. kristiešu baznīcās arī ir vērojama vardarbība, t.sk. seksuālā. Mēs atrodam, ka viss tas, kas saucas ``garīgums`` ir cilvēku psiholoģiskas paverdzināšanas metodes, uz kurām balstās dažādas reliģijas, baznīcas utt. Tas viss ir pret mums, tie ir mūsu pretinieki. Savukārt ja kaut kur izrādītos paralēls visums ar problēmām ( despotija + enerģijas trūkums) tad mēs tādam visumam mēģinātu palīdzēt - iedot enerģiju un likvidēt paverdzinātājus :)
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:51 am
(Link)
Savukārt piramīda ir ļoti nestabila vadīšanas struktūra. Tā izjūk, ja sagrauj virsotni. Labāka struktūra ir tīkls.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 12:31 am
(Link)
Un kāpēc es atbalstu individuālo brīvību? ir pierādījies, ka uzplaukumu rada individuālā brīvība. Brīvais tirgus, kas ASV padarīja par bagātāko valsti pasaulē un viņu brīvības filosofija, kas ielikta konstitūcijā, radīja kultūru, kas piesaista visu pasauli, arī musulmaņus, aziātus un āfrikāņus. Kontrole savukārt (sociālisms) visu bremzē, rada stagnāciju un kavē attīstību. tas arī ir pierādījies ar neskaitāmiem piemēriem.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:34 am
(Link)
Tas tā apmēram arī ir, ja vien pieturas pie zinātniskās metodes, tas ir evidencē jeb zināšanās balstītas lēmumu pieņemšanas. Tu pareizi saproti šo iluminātu principu.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 20th, 2018 - 09:42 pm
(Link)
Forši, tātad mums ir sakarīgi mediji.

/Ja tur strādātu kāds žurnālists, kas uzrakstītu rakstu, kas paustu savādāku viedokli,/

to būtu elementāri apgāzt.

//t.i. tā ir viņu personīgā preference un pārliecība, ko viņi vēlas izplatīt šajā pasaulē; vai arī tam ir kāds sakars ar lobēšanu un ietekmi no ārpuses.//

Varbūt tāpēc ka šīs idejas ir pamatotas un patiesas? Tāda ir patiesība?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 20th, 2018 - 11:58 pm
(Link)
nebuutu viegli apgaazt, man ir viegli apgaazt eksperta kaarlja streipa infantilos spriedeleejumus, bet vinji nekad neljaus izxxteikties preteejiem viedokljiem, jo tieshi vinjus ir viegli apgaazt. un ko dara cilveeki, kuru spriedumus ir viegli apgaazt? pareizi - vinji nodarbojas ar cenzuuru. vinji ljauj izteikties tikai vienai pusei un aizrautiigi cenzee otru pusi.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:September 21st, 2018 - 12:01 am
(Link)
Prasītos drusku vairāk konkrētikas. Tieši ko K.Streipa teikto tu vari viegli apgāzt?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 21st, 2018 - 01:28 am
(Link)
To, ka viņš teica, ka Tramps nekad neuzcels sienu un to bloķēs tiesneši. Augstākā Tiesa ir Trampa pusē un pat, ja kaut ko bloķētu radikālo demokrātu tiesneši, Augstākā Tiesa atceltu viņu blokādi. Streips par to laikam neko nezin.
Streips domā, ka Tramps ienīst musulmaņus, tāpēc bija ieceļošanas aizliegums no dažām musulmaņu valstīm. Viņš nezin, ka aizliegums attiecās uz tām musulmaņu zemēm, ar kurām Obama (kurš bija daudz vairāk noskaņots karot) bija karojis. Kur ir prāts karot ar kādu, izpostīt viņa valsti un tad importēt no tās valsts cilvēkus, kas ienīst ASV?