sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 2nd, 2023|10:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Meeljo, ka kakji ir ekstrasensoraaki par sunjiem, jo iipashi, kad ir aarpus saimnieka auras, bet sunji ir ekstrasensoraaki par saimnieka noskanjojumu un pasauli. Ir taadi cilveeki, tos sauc par dramaturgiem, maaksliniekiem, muuzikjiem - daudziem no vinjiem ir taa, ka jo taalaak no cilveekiem vinji atrodas un jo vienatniigaaki vinji ir, jo vairaak tie speej radiit. Es vinjus saucu par kakjcilveekiem. Sunjcilveeki ir tie, kas kas vairaak maak darboties komandaa.
linkpost comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:December 4th, 2017 - 12:05 am
(Link)
tas taču s k ai d r s, ka kaķi guļu uz saimnieka piepampušajām aknām, sūtot ar saviem murrieniem ekstrasensori ārstējošas vibrācijas. sāp galva? kaķi paberzē!
From:[info]adinkra
Date:December 4th, 2017 - 08:46 am
(Link)
Tu esi tāds klišeju atgremotājs, ka lasot spalva saceļas.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:December 6th, 2017 - 04:39 am
(Link)
Kaads extrasenss teica, ka ir sakars starp kakju patikshanu un dveeseles veesturi uz sievishkjaas energijas planeetaam; un sunju patikshanu un dveeseles veesturi uz viirishkjaas energjijas planeetaam. Ja es teiktu, ka sniegs ir balts un zaale zalja, taa arii buutu klisheju atgremoshana? :)
From:[info]adinkra
Date:December 13th, 2017 - 09:59 am
(Link)
Vēl nemaz nenonākot līdz ekstrasensiem, par kuriem es neesmu kompetenta. Klasiskais cilvēku priekšstats par kādi ir suņi un kādi kaķi ļoti slikti atbilst realitātei, un nav lāga būvēt tālāku konstrukciju uz tik apšaubāma pamata, pat ja arī konstrukcija ir apšaubāma.
Un ja man patīk suņi, kaķi, čūskas, eži utt., kāda tad ir vēsture un uz cikām planētām? (jautājums retorisks)
Sniegu un zāli mēs varam pārbaudīt uz aci, bet piekabināt lopiem vispārinātas īpašības kā tādās tautas pasakās, kur lapsa ir viltīga, bet velns stulbs, un tad vēl pārkabināt birkas uz cilvēkiem un izdarīt vispārinātus secinājumus čota neliekas košers. Vobšem,man liekas, ka klišejas traucē domāšanai. Gatava bildīte aizvieto procesu.