sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 20th, 2023|05:40 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tagad New World Order pakalpiņš Mārtiņš Hiršs ir ķēries pie islāma aizstāvēšanas (pats būdams pārliecināts ateists) tikai tāpēc, ka musulmaņu kopienas palielināšanu Eiropā vēlas elite. Hiršs aizstāvēs visu, ko gribēs elite - Hilariju, neverTrampu, islāmu, drīz jau varam gaidīt no šī eksperta rakstu, cik trešā viļņa feminisms ir labs un, ka visvairāk sievietes tiek apspiestas nevis islāma zemēs, bet tieši Eiropā. Šis "cilvēks" jau ir sasniedzis transhumānismu, viņš ir pilnīgi robotizējies bez nevienas savas domas.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:June 21st, 2017 - 12:58 am
(Link)
tu pilnīgi debils esi? kurā vietā mārtiņš aizstāv islāmu? avotu studijā - vai arī aizver muti!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 21st, 2017 - 10:35 am
(Link)
Kaapeec man tev kaut kas vispaar buutu jaapieraada? Kaads man no taa labums? Avots, protams, ir, bet kaapeec man deelj tevis teereet savu dziives laiku, lai to mekleetu?
From:[info]tiesibsargs
Date:June 21st, 2017 - 03:02 pm
(Link)
es neko neesmu rakstījis par pierādīšanu.

mārtiņu pazīstu personīgi - tāpēc atkārtošu jautājumu... nahui tu viņu apdirs, krupi?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 21st, 2017 - 06:15 pm
(Link)
Es viņu arī pazīstu personīgi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 21st, 2017 - 11:01 am
(Link)
Jāņem vērā, ka tādi kā Hiršs vai mūsu pašu diegabiksis ienīst visu ''savējo'' un vēlas tā iznīcību caur ''multikulturālismu'' u.c. kreiso faddiem. Viņš neaizstāv islamu, jo gribētu tajā dzīvot vai būtu reliģiozs, bet tāpēc, ka enemy of my enemy is my friend. Analoģiski ar pēdējā viļņa feministēm. Iznīcināt esošo un savējo ir kļuvis par kreiso moto un atšķirībā no oldskūl marksistiem, šiem tipāžiem nav ko likt vietā. Viņi ir ''wrecking balls'', kas zaudēs savu purposu un identitāti līdz ko vairs nebūs ko graut. Es to uzskatu par psihisku slimību, kas piemeklē nācijas un reģionus, kuros ''vairs nav par ko cīnīties''.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 21st, 2017 - 12:02 pm
(Link)
Man liekas, ka Hiršs vnk ir sekotājs, viņš par patiesību pieņem visu, kas ir "respektabls" un liels, vispāratzīts. Ja Tramps būtu vispāratzīts un viņu (ar visām tām pašām viņa darbībām un runām) slavētu "respektablie mediji" un "respektablās institūcijas", Hiršs... arī fanotu par Trampu! Viņš ir sekotājs vispārākajā pakāpē.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 21st, 2017 - 03:41 pm
(Link)
tu viņu pazīsti?
From:[info]tiesibsargs
Date:June 21st, 2017 - 12:59 pm
(Link)
palūgšu par manu bračku šādas melīgas teorijas neizvirzīt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 21st, 2017 - 08:03 pm
(Link)
tu esi viņa brālis? es nebrīnītos. arī izskaties pēc beta male kvadrātā, vismaz pēc tās fotogrāfijas ;)
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:June 21st, 2017 - 10:59 pm
(Link)
you know how it is ;)
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:June 22nd, 2017 - 11:58 am
(Link)
Jeb is a mess
From:[info]tiesibsargs
Date:June 22nd, 2017 - 12:16 am
(Link)
un kas esi tu? ambālis kvadrātā? vēlreiz atkārtoju jautājumu - nahui tu te nepamatoti apdirs hiršu?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 22nd, 2017 - 10:11 am
(Link)
Tu viņa locekli ikdienā sūc, ka tā satraukājies?
To kretīnu vajadzētu samīdīt, es uzskatu. Visus tādus kā viņš vajadzētu samīdīt un aizsūtīt uz Somāliju palīdzēt trūkumcietējiem uz vietām. Sāktu varbūt kaut ko nedaudz saprast no dzīves.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 22nd, 2017 - 11:12 am
(Link)
a kas tev kaut ko prasa? par aicinājumu uz vardarbību tevi var arī sodīt, ja kas. esi gatavs tupēt aiz restēm, varoni?

atgādināšu, ka tu, grīdaslupata, esi teicis, ka nogalinātu mani, ja būtu pārliecināts, ka tevi nesodīs. pats apzinies, cik gļēva pozīcija tā ir? smirdīgs krupis tu esi, un ja turpināsi tāds būt, gan jau tevi kādreiz kāds samīdīs!
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 22nd, 2017 - 03:16 pm
(Link)
Tu un tev līdzīgie, tajā skaitā Hiršs ir personīgs drauds Man, tāpēc jūsu mīdīšana nav nekas vairāk kā cilvēka pašsaglabāšanās instinkta izpausme. Vari purpināt cik gribi, bet pats ar savu nepārtraukto naida runu pret Latvijas un Eiropas kā tādas iedzīvotājiem, savu atklāto 5ktās kolonnas statusu un darbībām, kas veicina Eiropas iedzīvotāju nāves, noziedzības augšanu un nacionālo interešu nonivelēšanu par labu saviem saimniekiem, kas mērķē uz NWO tipa globālo totalitārismu, esi nostādījis sevi nīstamas žurkas pozīcijā. PSRS laikos arī bija kolaboracionisti un nodevēji starp latviešiem, kas aktīvi sadarbojās ar totalitāro režīmu. Normāli cilvēki viņus nīda un pie iespējas būtu samīdījuši un viņiem bija taisnība. Viņi bija labie, kolaboracionisti sliktie. TU esi sliktais, tāpēc pietaupi savu moralizēšanu citiem mīdāmiem sūda gabaliem, k.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 27th, 2017 - 10:24 pm
(Link)
tu paprovē savus draudus īstenot, knisli. tukšs dirsējs tu esi, nožēlojams purpinātājs, grīdaslupata! saprati? tavi draudi nav nekas vairāk kā verbālas kakiņas!
From:[info]tiesibsargs
Date:June 27th, 2017 - 10:25 pm
(Link)
tu esi nulle, smirdīgs suns, kas tikai vaukšķ. nevienu tu neesi spējīgs ne mīdīt, ne uz somāliju sūtīt. tupaks nožēlojamais.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 28th, 2017 - 12:20 am
(Link)
pietaupi savus izteikumus citiem ģibilām - ja neesi neko no izteiktā gatavs realizēt, gļēvais, lupatainais vārguli!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 28th, 2017 - 09:33 pm
(Link)
Es nedomāju, ka viņš to nevarētu realizēt, īpaši jau ņemot vērā, ka tu esi sievišķīgs vīrietis. Bet vispār es esmu par atturēšanos no interneta lamāšanās vai draudiem, jo... tas ir bērnišķīgi.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 28th, 2017 - 01:33 pm
(Link)
izskatās, ka krupim pievērās mute beidzot. =)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 22nd, 2017 - 12:50 pm
(Link)
Es viņu apdiršu pamatoti. Tāpēc, ka viņa pusē ir sistēma un viņš kalpo status quo uzturēšanai, ko mēs vēlamies gāzt. Būtu tiešām labāk stādījis puķes, slaucījis ielu vai ko nevis izvēlējies sistēmas propagandista profesiju.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 22nd, 2017 - 03:13 pm
(Link)
Jo vinjsh ir nodeveejs, liidziigi kaa Alfreeds Rubiks bija tautas nodeveejs, kad Latvija gribeeja izlauzties no USSR - vinjsh draudeeja un agjiteeja par palikshanu. Jo vinjsh domaaja, ka speeks ir padomju varas nevis tautas pusee un ir izdeviigi pieslieties stipraakajam. Taapat Maartinjsh pieslienas tam, kas peec vinja domaam ir stipraakais (globaalisti), liels buus vinja shoks, kad ausiis patiesiibas riits. :)