sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 10th, 2023|08:37 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Funny how Europe is the most accepting and tolerant of Islam and they get all the terror attacks where as there are countries like Russia or Japan which are some of the most intolerant of Islam and you don't see terror attacks there, do you?
linkpost comment

Comments:
From:[info]mansgan
Date:June 10th, 2017 - 10:23 pm
(Link)
blah blah
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:June 11th, 2017 - 03:08 am
(Link)
Te ir tīri matemātiski - vismazāk terorisma ir valstši, kur vismazāk muslimu, īpaši vahabītu. Japānā nav gandrīz vispār, Krievijā tie ir labi apslaktēti līdz līmenim, kad bīstamo palicis maz. Polijā nav gandrīz vispār etc. Rezultāts: 0 teorisma.
Moroloki rodas tur, kur ir eloji. Kā olas un vistas.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 12th, 2017 - 11:26 pm
(Link)
latvistānā ir 5000 musulmaņu.
From:[info]tiesibsargs
Date:June 12th, 2017 - 11:25 pm
(Link)
oh, tieši krievijā ne tik sen viens uzspridzinājās metro. tu ziņām vispār seko, asprāti?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:June 13th, 2017 - 02:54 am
(Link)
Pa kādam jau ir. Bet kreiso ideja, ka pie terorisma vainīga islamofobija, ir sviests. Rietumeiropa ir vistolerantākā vieta pasaulē, ne tikai pret islāmu, bet arī visu citu. Un tomēr - tā saņem visvairāk teroraktu. Zviedrija pat nav NATO un nepiedalās nekādās militārās akcijās Tuvajos Austrumos. Zviedrija ir tolerantākā zeme pasaulē priekš islāma (musulmaņi paši ir daudz netolerantāki pret citiem musulmaņiem, kas nav no pareizā islāma novirziena). Kreisie domā: problēma ir rasismā un islamofobijā. Kad kāds twiterī bilst, ka nevainīgu bērnu sakropļošana ir jārisina, tā tiek uzskatīta par lielu problēmu, jo tiek klasificēta kā islamofobija. Džeks atļāvās runāt par problēmu. Tad jau daudz labāk dot teroristiem ziedus un likt justies mīlētiem. Varbūt tad viņi mūs nenogalinās. Jebkāda pretošanās ir jāapkaro.