sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 18th, 2023|09:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mana interpretācija pēc atmiņas. Kaut kur Bībelē bija teikts (varbūt Jāņa atklāsmes grāmatā vai arī kādā evanģēlijā) tipa tur "ļauna darītāji, liekuļi, viņi beigu dienās lielas zīmes rādīs un sauks sevi par Jēzus sekotājiem, un Jēzus uz viņiem teiks: "Ejiet prom no manis, ļauna darītāji! Jūsu dievs ir tārps." Nezinu, kur bija kaut kas tamlīdzīgs, google neuzrāda, bet zinu, ka kaut kas bija par "viņu" dievu, kurš ir tārps.
Illuminati ļoti patīk tārpi, viņi pērk mākslas darbus, kur attēloti tārpi, maksā miljonus par tārpiem burciņā vai tārpiem, kas ēd bērniņu utt. Viņi gandrīz pielūdz tārpus.
Reliģiju dievs demiurgs tiek aprakstīts gan kā tārps, gan kā astoņkājis, kas ar saviem tautekļiem apķēris Zemi. Demiurgs ir paralēla miruša Visuma piedēklis, kas ievietots mūsu Visumā. Demiurgs pārstāv Visuma slepkavas, tos, kas dzīro no mirušu Visumu atliekām.

Jēzus gribēja brīdināt par demiurgu un viņa sekotājiem. Demiurga sekotāji nav tikai reliģiskie cilvēki. Demiurga sekotāji ir visi, kas darbojas pret organisko Visumu - zinātnieki, kas bīda mākslīgā intelekta, transhumānisma un robotizēšanās ideju. Kolektivizācijas aģenti un cīnītāji pret cilvēka dabiskajiem instinktiem un sajūtām. Visa cilvēcīgā un dzīvā pretinieki.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]de_profundis
Date:May 18th, 2017 - 11:04 pm
(Link)
Ne ikkatrs, kas uz Mani saka: Kungs! Kungs! - ieies Debesu valstībā, bet tas, kas dara Mana Debesu Tēva prātu. Daudzi uz Mani sacīs tanī dienā: Kungs! Kungs! Un Es tiem apliecināšu: Es jūs nekad neesmu pazinis; eita nost no Manis, jūs ļauna darītāji.
[User Picture]
From:[info]de_profundis
Date:May 18th, 2017 - 11:07 pm
(Link)
Nav bībelē nekur ka dievs ir tārps! konteksts kur bieži piemin tārpu ir elles aprakstā - izmetīs galīgā tumsībā kur viņu tārps nemirst un uguns neizdziest
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 18th, 2017 - 11:13 pm
(Link)
Tu to uzzināji caur kaut kādu meklētāju vai arī tu atceries Bībeli vāds vārdā? Es arī pēc meklētāja neatradu, bet atceros ar savu smadzeni, ka kaut kur bija "viņu dievs ir tārps" vai arī "jūsu dievs ir tārps". Iespējams, ka Jāņa Atklāsmes Grāmatā tomēr.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 19th, 2017 - 12:24 am
(Link)
Tev varētu interesēts šitas: https://www.youtube.com/watch?v=VTm_6nUCKKE
From:[info]axsys
Date:May 19th, 2017 - 09:40 am
(Link)
Kāds tu glaimotājs. ;P