sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 7th, 2023|10:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
R.I.P. France. Līdz ar Illuminati kandidāta uzvaru Francijas vairāk nav. Francija paliks gleznās, grāmatās un atmiņās.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 7th, 2017 - 10:59 pm
(Link)
Darvinisms in action. Man būs vienlaikus patīkami un nepatīkami skatīties kā tiks iznīcinātas franču un vācu tautas, jo gods godam tās ir bijušas Eiropas kultūras dzinēji cauri daudziem gadsimtiem, bet tajā pašā laikā arī diezgan pamatīgi sūdabrāļi priekš kaimiņiem. Kad tur būs demogrāfiskais zdvigs aizgājis tik tālu, kas jau demokrātiskā veidā savēlēs imamus valdībās un tie noorganizēs teokrātijas, ES sabruks un tādām valstīm kā Polija, Čehija un Ungārija nebūs problēmas šos reģionus turēt apmēram tādā pašā statusā kā ASV tur tuvos austrumus. Mežoņu anklāvi, kurus ik pa laikam pabumbot.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 7th, 2017 - 11:08 pm
(Link)
Protams, varbūt 2020. vai kurā tur gadā, kad atkal būs vēlēšanas, cilvēki būs mainījuši prātu, plus vēl jaunieši, kas nefano par savu vecāku plāniem likvidēt Franciju, būs sasnieguši vēlēšanas vecumu. Bet tagad - viņiem pieder Makrons (cilvēkiem, kas viņu atbalstīja), viņiem pieder teroristi, grupveida izvarošanas un ielu grautiņi. Ak jā, par Makronu esot balsojusi vidusšķira - cilvēki, kurus tas neskar, jo viņi dzīvo 90% etnisku francūžu privātmāju rajonos.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 7th, 2017 - 11:53 pm
(Link)
Problēma tāda, ka 40% franču jaunatnes ir negroīdi/dvieļi. Un tendence pie Makarona tikai turpinās pieaugt. Varu derēt pieņems papildus mērus, lai pēc iespējas ātrāk varētu iedot pilsonību visiem random čigniggeriem un teroristiem, lai maksimāli samazinātu titulnācijas iespēju kaut ko mainīt. Perspektīvas uz normalizāciju šajās valstīs ir ļoti vājas. Labi, ka vismaz centrāl-austrum Eiropa stingri ieņēmusi vidējā pirksta politiku pret alkoholiķiem-pedofīliem-junkeriem un izrāda stingru prerogatīvu savas nācijas pašnoteikšanās virzienā. Baltija, kā parasti, paliks pēdējā, nekādu stingru pozīciju neieņemot un pievienojoties tam kurš beigās ''vinnēs''.:)
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 7th, 2017 - 11:13 pm
(Link)
Šodienas francūžiem un vāciešiem nebūtu jāatbild par pagātnes vāciešu un francūžu grēkiem. Man patīk šīs tautas, viņi ir laipnāki un izpalīdzīgāki par latviešiem un krieviem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 7th, 2017 - 11:57 pm
(Link)
Jā, bet viņi savu laipnumu un izpalīdzīgumu ir aizveduši tik tālu, kas tas ir līdzvērtīgs pašnāvībai. Dabiski, ka ne visi tā domā, bet pietiekami liels procents priekš kirdika.
Nebrīnīšos, ja drīzumā sāks parādīties tāds fenomens kā bēgļi no Eiropas valstīm, kuri bēg no ''bēgļiem'' uz Čehiju, Poliju, Horvātiju vai Baltijas valstīm.:)
From:[info]tiesibsargs
Date:May 8th, 2017 - 02:55 pm
(Link)
ržuņimagu... tu pats šitam tici?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 8th, 2017 - 09:19 pm
(Link)
Es tam neticu. Pirmā abzaca daļa = fakts. Otrā = prognoze. Otro var apšaubīt, jo ne viens no mums nevar precīzi zināt kā realizēsies tālākā Eiropas politka migrācijas sfērā. Ja tā turpināsies kā šobrīd, tad prognoze ir valīda, jo pat tādi retārdi kā tu nevēlēsies dzīvot kaimiņos ar Džamalu no Somālijas un labprātāk pārvietosies uz kārtējo ''neapgūto'' teritoriju'', nemaz nerunājot par cilvēkiem, kas jau šobrīd atrodas diskomfortā. Esi dzirdējis par tādu jēdzienu kā ''white flight''? Iegūglē. Šī fenomena cēloņi ir similāri un tas ir reāls notikums, nevis prognoze. Normāli, likumpaklausīgi, rietumnieciski noskaņoti cilvēki nespēj normāli dzīvot vietās, kas līdzinās Āfrikai vai Tuvajiem Austrumiem.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:May 7th, 2017 - 11:18 pm
(Link)
Es gaidīju, kad tu pamodīsies. Un rezultāts tam (kad pamodīsies) arī ir, tieši tāds, kā paredzēju.
Man ir ļoti maz jāsaprot no politikas - tikai jāčeko dažādu grupu vai personu reakcija uz notiekošo, lai saprastu vēja virzienu.
Verifikācija izdevusies.
Cik žēl, ka mēs esam viena apziņa. Skumji, bet vismaz priecīgi par makaronu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 7th, 2017 - 11:28 pm
(Link)
ko tu domā ar "pamodīsies", tas ir domāts burtiski vai garīgi? kā tas ir domāts? pamodīšos faktam, ka Francijas vēlēšanas nevar būt godīgas, jo tās nozīmētu pilnīgu un galīgu globālistu beigšanu eksistēt un viņi to absolūti nepieļautu? Es to jau zināju, bet es cerēju, ka gaismas spēki, kas nodrošināja Trampa uzvaru, neskatoties uz to, ka Hilarijai tika piešpricēti vairāki miljoni nelegālu balsu, nosargās arī Francijas vēlēšanas. Bet varbūt, ka nebija ko nosargāt, varbūt, ka tāda tiešām bija francūžu izvēle (un 8% Francijas musulmaņu, protams).
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:May 7th, 2017 - 11:47 pm
(Link)
cibā tādu ir nedaudz, kas raksta savas pārdomas par globālo politiku.
tu ar gnidrologu ierakstījies kontekstā, kādus es jūs caur ierakstiem pazīstu.
bija interesanti, ko teiksiet. tā kā, iepriekš biju salasījis arī dažādu grupu viedokļus, jūsējais jau bija nojaušams.

piemēram, pasaules posta nācija austrumos, šobrīd zoles ēd, cik viss ir slikti, ka lepēna netika.
ņirdzu par viņiem un dzeru vīnu.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:May 8th, 2017 - 12:46 am
(Link)
Ak šitā te. Nu, tautā mēdz teikt: visgardāk smejas tas, kurš smejas pēdējais. Es ticu, ka manas dzīves laikā globalizācija tomēr kritīs un cilvēki arvien vairāk pamodīsies. Tad es ņirgšu un dzeršu vīnu. :) Mēs jau izņirdzāmies, kad Tramps uzvarēja, tagad liberāļu kārta, vēlāk atkal būs mūsu kārta.
From:[info]krishjaanis2
Date:May 8th, 2017 - 07:35 am
(Link)
cīņa turpinās