sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 20th, 2023|11:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tai vietaa, lai runaatu par reaalu probleemu - to, ka zviedri deelj savas miikstmiesiibas un ticiibas sociaalistu politikjiem Zviedriju zaudeejushi islaamam (ar no taa izrietoshajaam sekaam - izvaroshanas kultuuru utt.), liberaalji smejas par Trampa nepreciizajiem izteikumiem. Kas tikai paraada, kaapeec mums ir pienaakums neuzticeeties globalizaaciju atbalstoshajiem politikjiem un masu medijiem, kaa to izdariija zviedru tauta, savaadaak peec 30 gadiem muus gaida vinju liktens - dziive islaama ekstreemistu un sievieshu niideeju geto. Ne jau Maartinjsh Hirsh vai Kaarlis Streips tad aizstaavees tavu meitu vai sievu no izvarotaajiem, nee shie pedinji turpinaas liist dirsaa globaalistiem un NE PAR KO NEATBILDEES. Viss, kas mums tad buus palicis - opcija baazt galvu smiltiis un ignoreet probleemu, kura jau ir paaraak liela un ielaista, lai kaads ticeetu, ka kaut ko veel var labot. Bet reaali probleemas sakne bija 30 gadus atpakalj, kad cilveeki klausiijaas, kas sakaams sofistikeetiem nodeveejiem un ar prieku gaaja uz komunismu t.i. globalizaaciju.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 11:30 am
(Link)
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 11:38 am
(Link)
seasons don't fear the reaper nor do the wind, the sun or the rain... we can be like they are
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 11:51 am
(Link)
vispār es Latviju neuztveru kā brīvu/mazāk brīvu zemi, bet pohuj jau, ja reiz tas atļauj tev rakstīt
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 11:51 am
(Link)
ka tev vispār ir vajadzīgs viedoklis no malas
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 11:56 am
(Link)
From:[info]tiesibsargs
Date:February 20th, 2017 - 01:06 pm
(Link)
zviedrijā dzīvo 10 miljoni, un dzīvo daudz labāk nekā pie mums. nahui vajag dirst kaut kādu čerņu, ka "zviedri zaudējuši islāmam"?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 20th, 2017 - 01:28 pm
(Link)
Zviedrija ir pirmajaa vietaa Eiropaa izvaroshanu skaita zinjaa un blondaas meitenes baidaas naktii iet pa savu dzimto pilseetu. Notiek grupveida izvaroshanas, par kaadaam zviedri pat nebija dzirdejushi pirms 30 gadiem. Politikji, kas to ir ievaariijushi, dziivo bagaato rajonos privaatmaajaas un ar to nesaskaras. Kaads zviedru polcists nesen veica ierakstu fb, ka vinjsh ir ljoti noguris no taa, ka vinji nedriikst runat par sho probleemu, baidoties no rasisma apsuudziibas, par ko var zaudeet darbu, bet visus smagaakos noziegumus veic Muhamedi un Ahmedi.
From:[info]tiesibsargs
Date:February 20th, 2017 - 03:41 pm
(Link)
kad tu pēdējo reizi tur biji, ekspert?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 20th, 2017 - 04:44 pm
(Link)
Es tur neesmu bijis nekad, bet esmu par to intereseejies internetaa - ko pashi zviedri saka. Lai kaut ko par kaut ko zinaatu, nav tur fiziski jaabuut, labriit.
From:[info]tiesibsargs
Date:February 20th, 2017 - 04:46 pm
(Link)
paši zviedri saka ko pilnīgi citu. bet tu tos zviedrus ignorē. kāpēc?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 20th, 2017 - 05:16 pm
(Link)
Zviedri saka arii, ka pastaav citi zviedri, kas nerunaas, kaa ir, jo ir panikaa, ka tiks uzskatiiti par rasistiem. Pat tikai izteikt nelielas bazhas par imigraaciju cilveekiem maksa ar karjeras galu un to, ka tevi pieskaitiis pie labeejiem ekstreemistiem.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:February 20th, 2017 - 07:46 pm
(Link)
Beidz melot, tavi priekšstati par zviedriem ir
kā no vänster ziedu laiku aizvakardienas. Dzīvoju un strādāju kopā ar zviedriem, un viņi lielākajā daļā gadījumu vairs netur muti, bet apspriež gan noziedzības importu, gan citus diegabikšu piedāvātos labumus. Stokholma ir mainījusies, pat Södermalme tev vairs nespēs nodrošināt sarkano lohu burbuli.

From:[info]krishjaanis2
Date:February 22nd, 2017 - 07:29 pm
(Link)
kāpēc tu tagad pa visām cibām esi pasācis ravēt Zviedrijas kritiku? kāpēc tu apzināti izplati kaut kādu melīgo, angažēto šaurā burbuļa viedokli, ka Zviedrijā viss ir kārtībā ar imigrāciju un multikulturālismu? ZVIEDRI, mīļais draugs, par to raksta visās malās, par to raksta un runā arī Zviedrijas viesi un ārzemju draugi, kā arī paši zviedru pētnieki un eksperti. tomēr tu turpini darīt netīro darbu un melot, ka "zviedri saka kaut ko citu". kāpēc tu tā dari? vai problēmas atzīšana nav pirmais solis ceļā uz tās risināšanu? tā taču darbojās anonīmo alkoholiķu princips, vai ne? vai arī, gribi teikt, visi neskaitāmie kritiskie un satauktie viedokļi par Zviedrijā notiekošo ir Kremļa garā rokā? kāpēc tu melo un izplati kliedzoši melīgu info, tu, feiko ziņu arhesūtni?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 22nd, 2017 - 11:31 pm
(Link)
tu domā, ka viņš melo, es domāju, ka viņš tic tam, ko runā, regresīvie liberāļi ir meistari, kā dzīvot savā ideoloģiskajā burbulī, kam nav saiknes ar realitāti. cilvēki redz to, kam tic nevis tic tam, ko redz.
From:[info]tiesibsargs
Date:February 20th, 2017 - 04:53 pm
(Link)
un nav tāda avota - internets. tas ir tāpat kā teikt, es lasīju avīzēs. kādās avīzēs? a tev jautājums - kur internetā? internetā ir ļoti daudz visādas huiņas, ir jāprot filtrēt.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 20th, 2017 - 06:30 pm
(Link)
From:[info]krishjaanis2
Date:February 22nd, 2017 - 07:30 pm
(Link)
filtrē, lūdzu, savu huiņu. vai arī tu esi tik tālu aizfiltrējies, ka atrodies ārpus glābiņa zonas?