sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 16th, 2023|10:02 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vinji varees censties Trampu politiski vai fiziski nogalinaat, piedeeveet vinjam rasismu, sexismu, homofobiju, ksenofobiju, fashismu, narcismu, psihopaatiju un citas gariigas slimiibas, Krievijas varu paar vinju, blokjeet un sabotazheet vinja leemumus, masu meedijos sistemaatiski zaakaat un izsmiet, censties izprovoceet tautu uz pilsonju karu utt. - ABSOLUUTI NEKAS NEDARBOSIES, TRAMPS TURPINAAS VEIKT REFORMAS UN IEVADIIS JAUNU LAIKMETU. Vecaa laikmeta agjentu acu priekshaa, haha. Taadiem cilveekiem kaa Maartinjam Hirsham un Kaarlim Streipam driiz vajadzees laika mashiinu, ar ko braukt uz pagaatni, vinji driiz piederees veesturei. Shii nav status quo realitaate, shii ir paarmainju un uzplaukuma realitaate. Es tik ilgus gadus gaidiiju, kad status quo tiks paarrauts.
linkpost comment

Comments:
From:[info]tiesibsargs
Date:February 17th, 2017 - 12:09 pm
(Link)
ko tev mārtiņš nodarījis, ka tik daudz par viņu raksti?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 17th, 2017 - 12:23 pm
(Link)
Ar vinju ir taa, ka vinjsh domaa, ka ir sofistikeets un citi par vinju taa domaa. Lielaakaa dalja regresiivo liberaalju ir vnk neizgliitoti. Bet mani nezheeliigi tracina shie "izgliitotie", kas aktiivi ciinaas par status qup un cilveeces karantiinu.
From:[info]tiesibsargs
Date:February 17th, 2017 - 01:28 pm
(Link)
viņš ir izglītots, augstā līmenī turklāt. par ko pretenzijas?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 17th, 2017 - 01:40 pm
(Link)
Par to, ka vinja augsto izgliitiibu var nolaist podaa. Burtiski nekas no vinja prognozeem par Trampu neatbilst realitaatei. Tagad arii pieraadiijaas, ka vinja galvenaa prognoze - Tramps neiestaasies par Ukrainu un Baltiju, neatbilst realitaatei. Tad kas labaak - neizgliitots cilveeks ar saikni ar realitaati vai izgliitots bez saiknes ar realitaati? Vai realitaate vairs nav stiliiga?
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 17th, 2017 - 08:32 pm
(Link)
Un, ja vinjsh kljuudaas par Trampu, kaapeec gan nepienjemt, ka vinjsh vareetu kljuudiities arii par ko citu. Piemeeram, viena vinja atzinja: "Visas sazveerestiibu teorijas ir bullshits". Te vinjsh, protams, domaa sazveerestiibu teorijas, kas veerstas pret establishmentu nevis taas, kuras izdomaajis establishments, piemeeram, "Sadama Huseina rokaas ir kjiimiskie ierochi" vai "Tramps ir Putina agjents" - shiis sazveerestiibu teorijas gan nav bullshits, taas naak no muusu miiljaa idealizeetaa establishmenta. Maartinjsh Hirsh ir pagaatne taapat kaa liidz ar Trampa uzvaru establishments ir pagaatne. Vinji var spiegt un tirinaaties, bet vinju ietekme mazinaas ar katru dienu.
[User Picture]
From:[info]psihs
Date:February 20th, 2017 - 12:15 pm
(Link)
nav vērts kaut ko paskaidrot boļševiku mēslam
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:February 20th, 2017 - 10:25 pm
(Link)
True story.