sickboy - [entries|archive|friends|userinfo]
sickboy

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 23rd, 2021|08:11 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tam, ka es vairs nedraudzējos ar Santu, ir savs labums. Tam ir vairāki labumi, protams, bet viens izceļās. Visu, ko es viņai pateicu, es, varu teikt, ka pateicu VISIEM, jo īpaši tiem, kam es to vismazāk gribētu pateikt, jo viņa vispār nekad necentās kontrolēt konfidenciālo vai delikāto informāciju nodošanu tālāk. Tas ir līdzīgi kā bija ar O. Delijā. Visu, ko viņam pateici, tu pateici visam Delijam.
Lai gan par to jau it kā ir runāts tūkstošiem reižu, Santa nekad necentās sevi kontrolēt. Vai sievišķā enerģija vispār spēj sevi kontrolēt? Vai sevi kontrolējošas sievietes nav ar jūtamu vīrišķo enerģiju? Vai sievietes balso par politiķiem viņu izskata, frizūras, stila dēļ?
Cik gan reižu nav bijis tā, ka es kaut ko pasaku Santai un viņa to nekavējoties nodod kādam, kam tas bija domāts vismazāk, un tad ir tā awkward sajūta: "WTF, kāpēc viņam, KĀPĒC? Kā man tagad justies?" Uz ko nemainīgais Santas: "Ups, man ir liela mute." vai: "Kāpēc gan viņš nevarētu zināt?"
VAIRS ŠĪS SAJŪTAS MANĀ DZĪVĒ NEBŪS. :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sakaarnis
Date:September 23rd, 2016 - 10:01 pm
(Link)
Lūk, jā, šitie citiem pārstāstītāji, kaut kāda savedēju vai intrigantu suga. Nevienam vispār neko par daudz nedrīkst pateikt, un sievietēm pat vēl nedaudz vairāk, kā liekas, ka nedrīkst.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:September 23rd, 2016 - 10:18 pm
(Link)
jāatdzīst, es pats zināmā mērā piederu šai sugai. pēdējos gados gan cenšos sevi kontrolēt vairāk. īpaši pēc dažādiem incidentiem un dramatiskām situācijām. bet arī - viena mana bijusī mūza man deva piemēru (jā, viņa taču ir sieviete!) - vispār neko nerunāt ar citiem, par ko esi runājis ar kādu. jo tas ir tas, ko viņa sagaida attiecībā pret sevi. tu izturies pret citiem tā, kā tu sagaidi izturēšanos pret sevi. tāpēc bērni, kas ir traumēti, ir agresīvi pieaugušie. viņi pret citiem ir agresīvi, jo viņu zemapziņa gaida agresiju no pasaules pret viņiem.
[User Picture]
From:[info]sakaarnis
Date:September 24th, 2016 - 09:13 am
(Link)
Nē nu, dažreiz jau ir interesanti tādā veidā nodot otram kādu informāciju, ko pašam pateikt acīs kaut kā negribas vai nevedas. Visam jau droši vien sava vieta, arī garīgi traumētajiem.
Galabeigās neārstēta tāda agresija ielien visā sabiedrībā, tā kļūst par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Iedomājos par Krievijas "sarunu" šoviem.