shrdlu - Baltijas jautājums [entries|archive|friends|userinfo]
shrdlu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Baltijas jautājums [Dec. 31st, 2021|11:18 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ņemot vērā, ka Baltijas valstis veido dabisku Krievijas buferzonu un vēsturiski šeit dzīvojošās etniskās grupas ir bijušas grūti integrējamas, ar atkārtotu tendenci veidot nacionālās neatkarības kustības, līdz ar to destabilizējot Krievijas/PSRS iekšpolitisko situāciju un apdraudot nacionālo drošību, būtu piedāvājami divi scenāriji galīgai Baltijas jautājuma risināšanai:

1) Kodoltrieciens pa visām Baltijas lielākajām pilsētām un masīva mazāko apdzīvoto vietu bombardēšana, tādājādi fiziski likvidējot lielāko daļu Baltijas nacionālo grupu iedzīvotājus un uz visiem laikiem izslēdzot separātisma iespējamību. Ņemot vērā kodoltriecienu radīto infrastruktūras sabrukumu un vides piesārņojumu, Baltijas reģions būtu neapdzīvots vairākus gadu desmitus, bet šāda mirusī zona kalpotu par efektīgu šķērsli konvencionālam uzbrukumam un neradītu ar okupāciju saistītus izdevumus.

2) Konvencionāls iebrukums Baltijas valstīs, nodrošināt ātru un efektīgu okupāciju, ar sekojošu ultimātu - viena mēneša laikā jebkurš Baltijas valstu pilsonis var atstāt valsti un doties uz EU/USA, bet pēc šī termiņa visi atlikušie pilsoņi tiek likvidēti vai izsūtīti uz Sibīriju. Tādējādi humānā veidā Baltijas valstis tiktu atbrīvotas no esošajiem iedzīvotājiem un tiktu izslēgta atkārtota nacionālo kustību veidošanās. Šāds scenārijs arī ļautu saglabāt gandrīz visu infrastruktūru, tajā pašā laikā pilnībā iznīcinot jebkādas iepriekšējo etnosu pēdas - pieminekļus, grāmatas vietējajās valodās, vēsturiskos apdzīvotu vietu nosaukumus utt., tādējādi padarot Baltijas reģionu par pilnvērtīgu Krievijas sastāvdaļu.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:December 31st, 2021 - 12:36 pm
(Link)
1) Tas izraisītu atbildes triecienu pa Krievijas centriem, pilna mēroa kodolkarš, ar attiec. sekām.
2) Novestu pie partizānu kara visā krievijas teritorijā
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:January 1st, 2022 - 02:16 pm
(Link)
No kurienes doma, ka krievi sapņo par ko tādu? Viņi, protams, ir barbari, bet ne gluži tādi idioti.