shrdlu - [entries|archive|friends|userinfo]
shrdlu

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 27th, 2021|07:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"I can't give you my love, but I can create a replica of myself, which will give you love that you desire. Do you agree?"

Atsaucoties uz http://klab.lv/users/ctulhu/248617.html?thread=5027625#t5027625.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:December 27th, 2021 - 07:41 pm
(Link)
Domājams, ka viens no visai pieticīgiem scenārijiem tādā pasaulē, kur digitizēti prāti ir kļuvuši izplatīti.
[User Picture]
From:[info]shrdlu
Date:December 27th, 2021 - 07:48 pm
(Link)
Nu tas lūk jautājums, vai šāda jautājuma uzdošana jau saknē neiznīcina to digitālo mīlestību (kā ekvivalents - tu man nepatīc, bet man ir viena draudzene, kurai gan tu varētu patikt)? Tad drīzāk vajadzētu būt preemptīvam risinājumam, kad vienmēr uz jautājumu "do you love me?" atbild "yes" un fona režīmā uzreiz uztaisa sev dublikātu, kurš gatavs sniegt pretmīlu.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:December 27th, 2021 - 07:52 pm
(Link)
Paradigmatiskas izmaiņas, jā. Personīgi neteiktu, ka iznīcina, bet katrā ziņā tās ir fundamentālas un visaptverošas izmaiņas visos cilvēciskās eksistences aspektos. Par konkrētām detaļām šobrīd spriest ir lielā mērā pāragri, bet, ja interesē izsmeļošs un pārdomāts skatījums, varu ieteikt Hensona "The Age of Em".
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:December 28th, 2021 - 12:40 am
(Link)
/kad vienmēr uz jautājumu "do you love me?" atbild "yes" un fona režīmā uzreiz uztaisa sev dublikātu, kurš gatavs sniegt pretmīlu./

Var būt visādi varianti. Ja piemēram jautājuma uzdevējs ir normāla persona tikai vot loves nav tad jā, ja jautājuma uzdevējs ir acīmredzama cūka tad nekā nebija neviens neko nekopēs utt.