28 February 2011 @ 05:40 pm
 
Pardon my French, bet nu jobtvaju, Cthulhu has got nothing on my grandmother-in-law. Jāievieš būs līdznēsājams dēlītis ar uzrakstu Bang head here.
 
3 | +
 
( Post a new comment )
zan[info]zan on February 28th, 2011 - 07:16 pm
es te offtopikā Tev kā matu arī apsēstajai pajautāšu -
ko Tu ieteiktu darīt ar mērķtiecīgi sačakarētiem matiem - grieķijas saule plus taisnotājs katru dienu plus nežēlīga regulāra krāsošana, rezultātā tā vien šķiet, ka atgriešanās pie pixie cut ir vienīgā opcija, bet tomēr - kaut kādi ūberatjaunojoši balzāmi da maskas da eļļas, es nezinu. vēlams internetā pasūtāmi.
thanks in advance!
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 28th, 2011 - 08:22 pm
Vot, pirms gadiem četriem biju no tumšbrūniem-uz-tumšvioletiem-uz-tumšsarkaniem (kā rezultātā, protams, viss bija vairāk vai mazāk melns) atbalinājusi matus (kas dabīgi man ir 1) smalki; 2) diezgan uz plāno pusi, un, it kā ar to vēl nebūtu gana, 3) lokaini), un dabūju sev uz galvas sausu un pūkojošos ērkuli. Nost griezt bija žēl, tad nu here's what I did:
1) pirms mazgāšanas kādu krietnu pusstundu turēju matos atjaunojošās eļļas (krieviem ir labas un lētas, es tā pieņemu, ka arī tavā galā kāds krievu/baltkrievu/poļu veikals ir, kur tādas varētu būt; if not - šī ir laba un dabūjama internetos);
2) pēc mazgāšanas balzāma vietā lietoju matu maskas (principā jebkādu intensive repair tipa);
3) pēc krāsošanas to komplektā nākošo balzāmu matos turēju kādas pāris stundas.
Nebija, protams, brīnumainās pārvērtības pēc pirmās dienas, bet mēneša laikā tiku līdz normāliem matiem, un normālus par labiem dabūt jau bija vieglāk. Un pa atkopšanās laiku vajag ieviest visādus atjaunojošos zieķus matu veidošanai - stāvā sajūsmā esmu par ļoļeku-boļeku brīnumu numur pieci (kaut kad jau, liekas, rakstīju), kam, pēc sastāva spriežot, stipri vien dubultnieks ir šis. Un tev vēl noteiktu derētu arī šis.
A tagad arī regulāri krāsoju, katru otro dienu mazgāju-fēnoju-pannoju, bet šainīgums un veselīgums nemazinās (tfutfutfu), jo, kā esmu izpētījusi, šampūnu/balzāmu brends un cena ir diezgan nesvarīgi (vismaz maniem matiem), galvenais ir labs pūšamais pirms pannošanas (šis ir ļoti foršs) + panna uz vismazākajiem apgriezieniem un ik pēc pāris nedēļām eļļa matos.
Gari sanāca, bet ceru, ka noderēs. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zan[info]zan on February 28th, 2011 - 08:37 pm
o, super, paldies! vieš cerības :)
(Reply) (Parent) (Link)