18 January 2011 @ 08:45 pm
 
Sakarā ar to, ka vīra kungs te pirms kāda laika čīkstēja par vajadzību mani dabūt blondu (uz ko es, protams, neparakstos), vakar pagūglējos te savā nodabā visādus matu griezumus, lai vismaz kaut kādas pārmaiņas viņam tiek, ka jau šī versija apnikusi.
Vot, nu gūglējos, tātad, un tieku līdz slaveno cilvēku bildēm, kurās, ko domājies, kas tik neatrodas - piemēram, šī visnotaļ piemīlīgā būtne, kas, nenoliedzami, lieliski izskatās kā čolkota brunete, nezināmu iemeslu dēļ sev reiz pamatīgi nodarījusi pāri. Srsly, nu, kāpēc, like, kā pēc?

Un tad vēl brīnās, ka negribu sevi balināt, a ja nu tur kaut kas tāds arī sanāk, ko, a? Trauma uz visu atlikušo mūžu garantēta.
 
34 | +
 
( Post a new comment )
falter ego: save the wolf[info]shiry on January 18th, 2011 - 10:22 pm
Nu tad tev ir paveicies ar universālu seju un ādas toni, kam piestāv gan tas, gan tas, bet lielākajai daļai laikam tomēr labāk der +/- tas, ar ko piedzimuši. Jā, ar modifikācijām, bet tomēr.
Aizņemšos frāzi un teikšu, ka emu piedzimusi būt par bruneti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info] on January 18th, 2011 - 10:27 pm
jā, par to seju taisnība. es pēc dabas vispār esmu pelēcīgi karamelīga blondīne, un tad, kad savu karameļu metru nogriezu, daudzi teica, lai diespas nekrāsojot melnus, būšot baiss skats. a izrādās, ka ļoti brīnišķīgi izskatās. bet nu jā, porcelāna āda un akvamarīna acis, I can pull it off. vienīgie, kas man bija tānevisai, bija baklažānu violetie, bet arī ne tā, ka briesmīgi.
(Reply) (Parent) (Link)