07 June 2010 @ 06:12 pm
 
Gribēju izgāzt žulti par stulbo pastnieci un to, ka manas kontaktlēcas noliktavā būs tikai ap sešpadsmito datumu, bet ko nu tur, vai ne. Man jau tāpat uz visu daudz par ātru mēdz iestāties HULK SMASH! stāvoklis, kamdēļ gan lai tajā vēl īpaši gremdētos.

Visādi citādi esmu saņēmusi ļoti pat iepriecinošu komunālo rēķinu un visai nopietni apsveru iespēju tviterizēties, a to ciba man tāda tīra un kārtīga [lol], abet reizēm gribas tādas glupības palaist pasaulē, ka pilnīgi zomg.
 
5 | +
 
( Post a new comment )
[info]diaz on June 7th, 2010 - 07:06 pm
m-hāāā :D es visu dienu laižu pasaulē glupības, jo sevishķi tvitterī. so much fun!
(Reply) (Link)
[info]diaz on June 7th, 2010 - 07:12 pm
ā un bai ze vei- The Girl With The Dragon Tattoo ir dievīga!! Tas stāstītāja akcents un izruna ir vnk skvī. 17 h no manas dzīves vnk klausoties kaut ko tik burvīgu. Pie reizes noviku arī to zviedru filmu. Tu jau noskatījies?
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on June 7th, 2010 - 07:20 pm
Jap, bet filma, imho, diezgan iesūkāja. Lisbetes aktrise vēl tīri tā neko, bet tie pārējie gan man nobojāja visu iztēles radīto grāmatas pasauli, da i vēl vispār neturējās pie stōrija.

Kaut kad pirms laika jau iesāku otro grāmatu klausīties, bet tur pavisam cits lasītājs, so kaut kā neaizgāja, bet gan jau noklausīšos arī to, tāpatās man citu darīt nav ko, kamēr bruncīti šuju.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]brittany on June 7th, 2010 - 11:16 pm
ziņo, kad tu tviterizējies
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on June 7th, 2010 - 11:16 pm
Will definitely do.
(Reply) (Parent) (Link)