18 November 2009 @ 11:50 pm
 
Šodien jūtos kā kārtīgs kraķis - ne kaut nedaudz pieliekties, ne piešķiebties nevar, lai nebūtu sāpēs jāķer pie muguras. Kas, protams, atgādina, ka kaut kad taču vajadzētu beidzot tos rentgenus aiziet uztaisīt, bet tāda pati doma jau pirms mēnešiem diviem bija, un necik tālāk neesam tikuši. Lai nu būtu.

In other news, jau otro dienu pēc kārtas tik tikko valdos, lai nepagaršotu jaunos kāju krēmus. Pagaidām veselais saprāts uzvar, bet kas to lai zina, cik ilgi vēl.
 
9 | +
 
( Post a new comment )
plate[info]plate on November 19th, 2009 - 03:08 pm
cik esmu lasījis , tad pārlieku bieži veikts rentgens nav labs veselībai, bet ja vajag , tad vajag. īpaši ja dakteris uzskata ka tas ir nepieciešams. veseļojies/ un turies :)
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on November 19th, 2009 - 04:16 pm
Vai, paldies! :)

Un par to sliktumu zinu, jā, un ārste to pašu teica, bet man tikai divreiz vispār ir bijusi darīšana ar rentgeniem, un tagad tiešām vajag.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]diaz on November 19th, 2009 - 04:35 pm
haha, man ta bija ar avon african shea butter krēmiem un skrubi . yum.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: for services rendered[info]shiry on November 19th, 2009 - 05:28 pm
Vot, vot, man arī Avon, tikai vanilla and brown sugar. Viņiem vispār mēdz būt šausmīgi garšīgas smaržas, veikalos tik izteiktas nav izdevies atrast.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on November 19th, 2009 - 06:22 pm
oo, tas ir dievīgs!! (man abos dzīvokļos avon produkti atrodās visās malās- mamma izplata, so I pretty much am an expert).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on November 20th, 2009 - 01:00 am
Klau, ka jau tu tur visu ko izmēģinājusi esi, varbūt vari kaut ko no dekoratīvās kosmētikas ieteikt? Vai labāk tomēr pieturēties pie pārbaudītām vērtībām?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on November 20th, 2009 - 02:00 am
Es pilnīgi noteikti neiesaku acu tušas, savukārt ēnas (birstošās precision glimmer) gan man labi turās, tas gan, ja uzlieku kaut kādu bāzīti, citādi man baigi svīst plaksti (kh kh). Pēdējais mans absolūtais favorīts ir minerālu pūderis, kuram man vēl nāca klāt ūber ota (tas gan atkarīgs no konkrētā kataloga). Ja pirms tam es biju atkarīga no tonālajiem (Avonam ir labs, kas saucās Ideal shade), tad tagad tādus vispār vairs nelietoju- tas pūderis ir gõrdžas. Nopirku arī minerālu zīmuli, bet man viņš kaut kā liekas par mīkstu, bet manām albīna uzacīm der. Arī šķidrais laineris ir ok, bet ir lietoti arī labāki. Tomēr pārsvarā no avona es tomēr izvelos krēmus un citus smaržīgos smāķus. ā, vel ir labais zieķītis sejai un kaklam avon solutions total radiance tint release, kurš tūbiņā ir gaišs, bet uzzieķējot uz sejas pārsprāgst iekšā esošās bumbiņas un rada vieglu iedeguma toni (nav pašiedeguma), tā kā tonālāis, bet nav. Izskatās smuki uz ģīmīša. Nu jau gan domraksts sanāca.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on November 20th, 2009 - 08:05 am
Yay, you're awesome! (Tu neticēsi, bet) es tieši uz to minerālu pūderi metu acis. Vienīgais, kas mulsina, ir tas, kā lai toni piemeklē bez izmēģināšanas, bet nu gan jau.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on November 20th, 2009 - 11:09 am
tikai rēķinies, ka tas pūderis ir mazāks nekā es biju iedomajusies (apm. 5 cm diam), tomēr tur iekšā ir pietiekami. Es paņēmu Ivory toni, jo esmu no bālo kārtas. Būtībā es pieliku katalogu pie sejas un kolēģe skatījās, kas man vairāk derētu. and by the way- you're welcome >D
(Reply) (Parent) (Link)