05 November 2009 @ 06:42 pm
 
Nēnu, es, protams, zinu, ka neesmu izjutusi un izbaudījusi pat ne pusi no mūsu mīļotās valsts cūcībām un nejēdzībām, bet tas neko nemaina un laikam nemaz arī nemainītu - man te vienkārši pārāk patīk. Un jā, tā arvien dziļākā žopa satrauc, kā citādi, bet tiešām nespēju iedomāties, ka man tagad būtu kaut kur jāpārvācas, un, lai cik ļoti forši varētu būt dzīvot tajā pašā Zviedrijā vai, piemēram, kaut kādā Čehijā (Eiropas slāvi ir mana mazā kaislība), es tiešām negribu dzīvot nekur citur. Var jau būt, ka vienkārši esmu pārāk liela zaķpastala, bet tas, kas man te ir, ir labāks par to, kas varētu būt citur. Vismaz manā pasaulē, un ko gan man citu varētu vēl vajadzēt, vai ne.
(Tas, kā jau noteikti noprotat, atsaucoties uz pēdējā laika 'visi brauc projām, ohnoes' tendenci.)

On a completely unrelated note, šodien nopirku sunim ziemas mētelīti, akšausmas, kuda mir kaķitsa.

Un ziniet, tās tamborēto gabaliņu milzu šalles bieži vien izskatās sasodīti kjūt, bet nu noņemšanās gan ar tādu ir ellīga. Laimīgā kārtā savējo būšu nupat pabeigusi, hurray.
 
21 | +
 
( Post a new comment )
falter ego: holy cow[info]shiry on November 5th, 2009 - 06:53 pm
Omg, tas tagad ir kā - vienkārši ņēmi un nopirki vācu valodas grāmatu ooor ņēmi un nopirki vācu valodas grāmatu=tutagadbraucpromunnekadneatgriezīsiesohnoes??
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]asfiksija on November 5th, 2009 - 07:30 pm
pēc divām nedēļām braukšu paciemoties uz turieni, paskatīšos, kā tur ir un tad jāpieņem galīgais lēmums. man no tā, kas šeit notiek, drīz būs nervu sabrukums, man tā liekas T_T
(starpcitu, tagad man katru dienu ir brīvdiena, padod ziņu, kad tev ir garlaicīgi vai tā kaut kā :3 )
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: holy roller[info]shiry on November 5th, 2009 - 07:42 pm
Nēnu, Doičlandei jau arī nav ne vainas, forši cilvēki tur dzīvo. :) Ar savām, nebūt ne mazām dīvainībām, bet forši. :D

(Ō, un tas ir kruti, man ir brīvas pirmdienas un trešdienas, un ar mani neviens dienas vidū parasti negrib iet patējot, tā kā vari gaidīt ziņu, yessiree. :})
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]asfiksija on November 5th, 2009 - 09:45 pm
n_n
(Reply) (Parent) (Link)