17 August 2009 @ 10:53 am
 
Sāku apsvērt, kādus izklaides pasākumus sev te rīt ieviest, a to tāds bōrings, ka vienkārši āprāc, bet zoss (tā tētis dēvē savu sekretāri, kuru aizvietoju) nekad laicīgi ne ar ko netiek galā. Mī un žē. Būtu tik vēl te kaut kas, ar ko galā tikt.
 
4 | +
 
( Post a new comment )
mazais urbānais dīvainītis: glasses make you sexy[info]ganesha on August 17th, 2009 - 01:17 pm
Visiem nav dots..
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on August 17th, 2009 - 01:34 pm
Nujā, par to es neko nesaku, bet kamōn - te nav nekā, kam vajadzētu baigās dotības, pa dienu jāaizpilda 4-6 pavadzīmes, kurās visu laiku ir viens un tas pats, tātad var no galvas iemācīties, jāizdrukā pāris dokumenti, kuros arī praktiski nekas nav jāmaina, jāaizsūta kāds fakss, jāparakstās par ierakstītām vēstulēm, ja tādas ir, jāsavāc pusdienu nauda, jānomazgā šefa un savējās tējas/kafijas krūzītes un vakarā jāizslauka grīda, ko lopiņi piemīcījuši. And that's it. Būtu katram tāds darbs.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]ganesha on August 17th, 2009 - 01:51 pm
Nu, bet.. ja visu dienu sēž drawdzētiespunktselvē, tad nekam no tevis nosauktajam diži daudz laika nepaliek. Pasaki tētim, lai uzņēmuma datorfrīks nobloķē konkrēto lapeli, un darbiņi (varbūt) aizies uz "urrā".
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on August 17th, 2009 - 01:59 pm
Vot, vot, es jau te skatos, ka browsera vēsturē pirmajās vietās i tie paši draudziņi, i visādas tenku lapas, būs tiešām jāpaziņo tālāk, lai skatās, ko tur var izdarīt.
(Reply) (Parent) (Link)