18 June 2009 @ 04:10 pm
 
Lielisku pusdienu recepte - ņem lielo salātu bļodu, tajā sagāž sagrieztu kāpostu, rupji sarīvētus burkānus, sakapātus redīsus, apber ar šķipsnu sāls un saspaida, lai sulīgāki, tikmēr sagriež tomātus un gurķus un pieber visam klāt. Un tad - veselīga uztura piekritēji atkrīt spilvenos un tver pēc ožamā spirta - uzspiež pa virsu kārtīgu kleksi majonēzes (un ne jau liesās, salātu, bet gan kārtīgu Provansas majonēzi), samaisa un ēd nost.
Porciju daudzums - viena.
 
8 | +
 
( Post a new comment )
[info]brittany on June 18th, 2009 - 05:24 pm
iedomājies tikai lociņi un krējums, ar majonēzi man būtu bailīgi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on June 18th, 2009 - 05:26 pm
Lociņi ar krējumu ir pavisam cita vērtība, bet jā, ar majonēzi varētu būt visai šķebinoši.
(Reply) (Parent) (Link)