29 June 2008 @ 03:18 pm
 
Cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā jau labu laiciņu sildās varde.
 
 
music: Filter - "I Keep Flowers Around"
 
6 | +
 
( Post a new comment )
[info]diaz on June 30th, 2008 - 09:00 am
ammm.. no kā *tieši* Tu pārtiec? gruzdošiem abiniekiem? :)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on June 30th, 2008 - 12:22 pm
:D Nē, no svaiga gaisa un tā otra. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on June 30th, 2008 - 12:28 pm
ooo, jāatcerās, kā tas bija- pārtikt no svaiga gaisa. jo vakar vīrietis skatījās futbolu, uzlicis galvu uz mana dibena, sacīdams, ka tā ir vismīkstākā un ērtākā vietiņa. štrunts par mīkstumu, bet džīnas knapi uzstīvēju virsū.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on June 30th, 2008 - 12:38 pm
Ai, es savas vismazākās džinsenes vispār esmu nobāzusi skapja dzīlēs un drīzumā ārā vilkt arī netaisos. Vislabākais (iesaku!) variants ir pāris izmērus par lielu esošas pļundrurbikses, kuras var novilkt neattaisot. Ego boost tāds, ka nu tikai. ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on June 30th, 2008 - 04:25 pm
tāds ego būsts man tikai mājās spīdētu. Man drīzāk (darba vajadzībām) piederētos slutty secretary tēls. bet kur ta es ar savu dibengalu.. Lai gan personīgi pierādīts fakts- vīriešus nezinkādēļ ārkārtīgi uzbudina lieli dibeni. Ja es būtu vecis, es ņemtu tādu ar mazu pakaļu un lieliem pupiem. Lai gan nē. Es, visticamāk, būtu gejs. O, kāda man liriska atkāpe :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on June 30th, 2008 - 05:02 pm
Oh, we have quite something in common. :) Es arī jau pirms krietna laika biju spiesta secināt, ka, ja arī man būtu gadījies piedzimt par puiku, patikšana uz vīriešdzimumu diez vai būtu izpalikusi.
Bet nu, ja runā par formīgiem dibeniem, uz tādiem sasodīti labi mēdz izskatīties kleitas, it īpaši puspieguļoši trikotāžīgās.
(Reply) (Parent) (Link)