15 May 2008 @ 12:21 pm
 
Un vēl, par tiem pašiem matiem runājot, apsveru taisnojošās pannas iegādi. Lai gan tas, protams, potenciāli var draudēt ar to, ka palikšu ar trim matiem četrās rindās savas jau tā ne pārāk krāšņās galvasrotas vietā.

Un īsus matus man griezt laikam neļaus vairs nekad, jo tad es izskatoties pēc pīrāgģīmja. Bet vismaz mīlīga pīrāgģīmja takš!
 
6 | +
 
( Post a new comment )
[info]diaz on May 15th, 2008 - 02:38 pm
es taisnoju teju vai katru otro dienu- nav ne vainas, ja komplektā lieto labu (lasi: dārgu) kopjošo līdzekli. Un sortiments šajā ziņā ir bezgalīgi plašs. Iesaku iemēģināt OSIS+, Trevor Sorbie un Schwarzkopf. Pagaidām mati uz galvas vēl turās.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: save the wolf[info]shiry on May 15th, 2008 - 02:45 pm
O, paldies! Bet kas mani to līdzekļu sakarā interesē - kad ar tādiem sazieķē matus, tur pannojot nevar kaut kā vēl vairāk nelabi sacepties? Jo uz dažiem esmu manījusi zīmītes, ka nevar lietot ar pannām, bet uz visiem jau tādu norāžu nav, un ko tad var zināt, you know, maz kas var gadīties.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on May 15th, 2008 - 07:15 pm
o, es runāju par speciālajiem karstumdrošajiem līdzekļiem, kuru dzīves sūtība ir pasargāt mūsu galvas rotu no pannas karstumiem. ir gan smidzināmi, gan želejas, gan krēmveida. es ieteiktu smidzināmo un želeju. es pati regulāri šito stafu iepērku stokmanī, jo tur ir laipnas pārdevējas, kas man iesaka visādas labas lietas. jo es mēdzu ekspermentēt ar šiem līdzekļiem. un tās firmas, kuras minēju iepriekšējā komentā, esmu personīgi atzinusi par labām. neieteiktu pirkst drogās līdzekli pa latu divdesmit, jo tad definitely nebūs nekas graujoši labs. nepažēlo 5-7 ls saviem matiem :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on May 15th, 2008 - 07:54 pm
Ahā, skaidrs, paldies. :) Un pareizi, biju galīgi aizmirsusi, ka stokmanī visādas interesantas štučkas var dabūt.
(Reply) (Parent) (Link)
gākas baisma: imagine[info]bestia on May 16th, 2008 - 06:01 pm
regulāri pannoju čolku, bišķi arī pārējās nepaklausīgās lokas, nav tik traki. galvenais, laba panna, ar teflona (vai kādu tur) pārklājumu un līdzekļi. schwarzkopf ir ok, bet pie frizieres atklāju līdzekļu līdzekli - paliek supermīksti, paklausīgi mati+aizsargā pret karstuma ietekmi+āāārprātīgi labi smaržo. :) līdzeklis ir profesionālais, pasūtīju no frizētavas. uni system straight fluid
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on May 17th, 2008 - 11:54 am
Ōōōkei, paldies. :)
(Reply) (Parent) (Link)