16 March 2007 @ 01:29 pm
 
Apavu veikalos man vienmēr ir kaut kā neērti pārcilāt - un kur nu vēl piemērīt - siksniņotas vasaras tupelītes.
 
7 | +
 
( Post a new comment )
[info]diaz on March 16th, 2007 - 09:25 pm
bet kāpēc? es šodien uzmērīju vismaz 20 pārus, bet tikai, lai papriecētu acis, jo paaugstināts papēdis man galīgi neder. Bet anyway skaisti ;)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on March 16th, 2007 - 10:03 pm
Jo valkāju tādus stipri vien lempīgus zābakus un vispār arī kopumā, man šķiet, neizskatos pēc tādas būtnes, kam varētu patikt tādas fifīgas vasaras siksniņtupelītes, un tad nu pārdevējas vienmēr traki blenž, kad es tādas pārcilāju un nopētu. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on March 16th, 2007 - 10:07 pm
Nu bāc! Tagad, lai iztēlotos Tevi, man par piemēru jāņem kāda aristokrātiska gotu kustības pārstāve :) Tuvu? ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on March 16th, 2007 - 10:12 pm
Nūū, vispār esmu tikusi par gōtu saukāta, bet man pašai gan nepavisam nešķiet, ka esmu kaut kas tāds. :) Nu jā, valkāju zābīšus, manā garderobē krāsu tikpat kā nav, mati tumši, un tā. Un par diez ko sievišķīgu mani arī diez vai var nosaukt.
Bet tās siksniņtupelītes man vienalga patīk. :P
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on March 16th, 2007 - 10:18 pm
Ak dieniņās, cik piemīlīgi ;) [akšausmiņas, es tagad nejēgā spiedzu, protams, bez redzama iemesla] Melna krāsa ir vislabākā, šodien pat veikalā vīrietis man gribēja iesmērēt blāvas sinepju krāsas svārkus, bet es paņēmu melnus un ļoti cēlus. Viņš rauca degunu un teica, ka esmu pokemons. Viņi neko nesaprot no melnās krāsas šarma. Akdies, piedod par nejēdzīgo vārdu plūdumu :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: i've never had it[info]shiry on March 16th, 2007 - 10:22 pm
I nemaz nevajag atvainoties. :)
Un jā, melnā patiešām ir viena burvīga krāsa, lai gan balts arī paretam iemaldās manos apģērbu krājumos. Arī šodien pat biju svārku medībās, iepirku tādus jauki rūtainīgus ar melnu špici gar maliņu; mamma ieraudzīja, nopūtās un noteica: "Nu jā, tev tikai melns vai balts." :))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on March 16th, 2007 - 10:28 pm
Manējā arī pūš vienā laidā par šito :) Bet rūtainais ir baigi modē šosezon, es pat pamanījos nopirkt rūtainas kurpītes [tādas aušīgas baletčībiņas] un sīkrūtotu apakšveļu ar melnām mežģīnēm. Ah.. :) Es tak esmu viena nejēdzīga ķeska.
(Reply) (Parent) (Link)