08 January 2007 @ 09:47 pm
 
Nez kāpēc ēdieni garšīgāki izdodas pašā pirmajā gatavošanas reizē.
 
10 | +
 
( Post a new comment )
[info]diaz on January 11th, 2007 - 01:28 am
īpaši, ja pēcāk sasparojies uzmeistarot ekselentas vakariņas svarīgiem cilvēkiem, bet sanāk kaut kas galīgi jancīgs, lai gan izmantots viss tas pats, kas pirmajā reizē.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 11th, 2007 - 01:31 am
O, jā, vai tik tas neizklausās pazīstami.
Un tādi gadījumi pamazām nosit jau tā ne pārāk lielo kāri kaut ko gatavot.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on January 11th, 2007 - 01:34 am
šados gadījumos gandrīz vienmēr situāciju glābj Lielā Lulū Pica.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 11th, 2007 - 01:39 am
Jā, vai kaut kādas no tām fiksi aplejamajām nūdelēm gadījumos, ja ēst bija paredzēts vienam.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on January 11th, 2007 - 01:42 am
mhmm, zupiņas pa 7 santīmi, kā smejies.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 11th, 2007 - 01:43 am
Nu ja, jaunībsdienu bohēma un viss tāds.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]diaz on January 11th, 2007 - 01:46 am
Došos pie miera, lai saglabātu jaunību. Kas zin, varbūt brokastīs man būs bohēmiska zupiņa?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 11th, 2007 - 01:49 am
Hmm, jā, miegs ir svarīgs, pat bohēmā. Nupat piebeidzu savu brokastu auzpārslu putriņu, tad nu varbūt pat no rīta piebeidrošos zupas ēdāju rindām.
Tad jau saldus šainaktij.
(Reply) (Parent) (Link)