03 August 2006 @ 08:18 am
 
Nesaprotu tos valīšus, kas saka, ka bez garumgarajiem nagiem sāp pirksti. Man tie sāp tagad, kad nagi ir atauguši precīzi vienu vienīgu milimetru, un ir tik riebīga garo nagu sajūta, ka pilnīgi ārprāts.

Bet vispār ne jau tur tā galvenā problēma, jo šajās brīvdienās es taču biju plānojusi beidzot atpūsties. Beidzot izpildīt vajadzīgos mācībuzdevumus, beidzot izlasīt iesāktās grāmatas, beidzot uzšūt iesāktos garderobes papildinājumus, beidzot izdarīt simt-un-vienu iekrājušos darbeli, beidzot aizlidot uz mēnesi un beidzot atklāt zāles pret vēzi. Pašlaik tas viss šķiet vienlīdz reāli, t.i., pilnīgi un galīgi neizpildāmi.
 
5 | +
 
( Post a new comment )
[info]orchid on August 3rd, 2006 - 08:54 am
Man cita problēma. Es negribu to procesu - nagu vīlēšanu. Tāpēc man aug un aug, bet laiks būtu ko pasākt.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on August 3rd, 2006 - 08:58 am
Man vīlēšana iet caur kauliem, bet es tāpatās vīlēju tikai pēc nogriešanas.
Es vienkārši nevaru izturēt ataugušus nagus, man vajag tā, lai ir līdz ar ādu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on August 3rd, 2006 - 09:17 am
Es zinu. Man atkal sāp, ja līdz ar pašu dzīvnadzi. Man vajag atstāt kaut nedaudz. Tagad es nezinu, ko iesākt. It kā būs svētki, varētu krāsot sarkanus. Tad jāatstāj gari. Bet šovakar kursi. Un pa tastaūru negribas papildus klabināšanos.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]shiry on August 3rd, 2006 - 09:21 am
Un vispār šorīt jūtos galīgi nekā, un vēl tie sasodītie nagi.. Man riktīgi traucē, un pirkstgaliem arī tāda gandrīz sāpīga sajūta.
Krāso sarkanus; man jau šķiet, ka tagad tev nevajadzētu īpaši satraukties, ko citi var par tevi padomāt, vēl jo vairāk, ja tev pašai tas sarkanais tā patīk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]orchid on August 3rd, 2006 - 09:26 am
Ne jau par to, ko padomās! Man nepatīk, ka gandrīz bubulta skaņa nāk no rakstīšanas, ja slīpāk turu rokas. Un kursos ir jāprogrammē. Vismaz bija. Nevar īsti saprast, kas būs tagad. ā, atceros. Ņemsimies ar mikromašīnu. To pamēģināsim paprogrammēt. Bija plānots, ka būs otrā daļa - prakse -, tad trešā - mikromašīna. Bet man sanāk nedaudz savādāk, jo aprunājos ar pasniedzēju. Triju nedēļu prakse un pēc tam vēl trīs lekcijas. Teicu, ka pēc trim nedēļām esmu prom. Izkārtoja, lai varu pabeigt. Tas ir labi, ka ir pretim nākoši cilvēki.
(Reply) (Parent) (Link)