03 July 2006 @ 09:11 am
 
Izrādās, ka manā kabinetā ir vēl viena darbabiedrene, tāda pavisam jauna (lai gan par mani noteikti vismaz pāris gadu vecāka) un - kas ir pats jaukākais - valīšu tipa. Mums te skan European Hit Radio. Cerēsim, ka darba dienas beigās mans psihiskais stāvoklis nebūs krasi pasliktinājies.
 
5 | +
 
( Post a new comment )
Krist[info]coda on July 3rd, 2006 - 11:28 am
kāds ir valīšu tips?.. [kas ir tā būtiskā pazīme, kas abus vieno? :D]
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: wouldn't dream of it[info]shiry on July 3rd, 2006 - 11:53 am
Valīšu tips ir tās jaukās blondīnes - ar garumgariem nadziņiem, šķipsnaini krāsotiem un balinātiem matiņiem (ne vienmēr obligāti blondiem), intensīvi nokrāsotu ģīmīti, dekoltētās drēbītēs, kurās iespīlēti visi fiziskie jaukumi, dārgakmeņotās augstpapēžu klikatiņās un pats galvenais (tas arī nosaka valīguma koeficentu) - ar manāmu speķa pārkari pār bikšu jostasvietu.
(Un vispār "valīši" tāpēc, ka pirmoreiz šis tips tika definēts bioloģijas stundās, kur mēs tieši tobrīd mācījāmies par jūrā mītošiem zīdītājiem un to, kā viņiem ir speciāls tauku slānis, kas aizsargā pret aukstumu. Izsecinājām, ka arī "valīšiem" tas speķis ir paredzēts tieši tam pašam mērķim, jo tās drēbītes dažkārt mēdz būt visai pieticīgas.)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krist[info]coda on July 3rd, 2006 - 01:37 pm
aj, valīštips!! :D ir gan tādas manītas! ..vienmēr gribas uzdot jautājumu, vai to mazo valīgumu pašas nemana, bet tad ienāk prātā arī vēlme paskatīties uz sevi no malas, vai man tas šis tā saucamais valīgums arī kaut kur nav paslēpies.. :) i never know, you know.. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
falter ego: passion is despair[info]shiry on July 3rd, 2006 - 01:47 pm
Yeah, me neither, but I suppose we can always hope for the best. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Krist: someone cute & quirky[info]coda on July 3rd, 2006 - 01:56 pm
haha, nu tas ir tieši tas, ko es daru, kad kādu tādu redzu un nodomāju visu sekojošo :D
(Reply) (Parent) (Link)