03 February 2006 @ 04:40 pm
 
Neviens negrib citiem šķist kā pārākais censonis un ar mācībām apmātais, tāpēc arī nedzird kādu citiem prasām, kādas tad atzīmes eksāmenos dabūtas. Bet smieklīgi ir paskatīties, kā visi tā uzmanīgi lavierē sarunās "Jā, bija tāds grūts, vai ne?" "Jā, man arī tā likās, bet nu beigu beigās jau it kā normāli," "Jā, man arī, nav jau ne vainas", bet tik ļoti svarīgais "Cik?" tā arī neatskan.

Un vienmēr bail, ka tad, ja apģērbs nebūs melns, mani nepamanīs.
 
 
music: Schwarz Stein - "Creeper"
 
2 | +
 
( Post a new comment )
[info]asfiksija on February 3rd, 2006 - 04:49 pm
mums gan ir savādāk(varbūt tāpēc, ka esam piedzīvojuši tikai devītās klases eksāmenus). mums klasē ir tādi, kas jautā citiem par eksāmenu atzīmēm tikai tāpēc, ka cer, ka pašiem būs labākas. tas ir pretīgi(un tas pats atkārtojas ar kontroldarbiem)
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on February 3rd, 2006 - 05:02 pm
Te jau arī visiem šķiet, ka gan pašiem taču būs labāk, bet nez kāpēc man liekas, ka visi grib būt dikti "vēsi" - "mani nekādas atzīmes neuztrauc" un tā. Un, ja arī paprasa kādam, tad paši nesaka savējās, tikai tā aizdomīgi pamāj ar galvu, un tad tam otram ir bail prasīt, jo šķiet, ka pašam ir sliktāk. Ai, nu tur pilnīgi visādas stratēģijas un sazin kas vēl ar tām atzīmēm.
(Reply) (Parent) (Link)