06 January 2006 @ 12:07 pm
 
Es varētu uziet uz augšējiem stāviem, aizbarikādēt tur lifta durvis un atstāt zīmīti:
"Ļ. cien. jākļi un citi kaimiņi, lūdzu, esiet tik laipni un nekraujiet savas slinkās pakaļas liftā, bet gan izmantojiet kāpnes, kuras tādam nolūkam arī domātas. Ikreiz, kad savas kuslās miesas vizināt liftā, man pārtrūkst internets. Jau iepriekš - paldies. Ceturtais."
 
 
music: Malice Mizer - "Illuminati"
 
6 | +
 
( Post a new comment )
[info]mad on January 6th, 2006 - 02:04 pm
Neesi apsvērusi varbūtību to liftu vnk sabojāt vai arī pielikt banālu zīmīti - "NEDARBOJAS" ?
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 6th, 2006 - 05:59 pm
Nē, man jau būtībā tik drastiski gluži nevajag, jo es citreiz pati ar liftu braukāju, bet joks tāds, ka tiklīdz to dara kāds, kurš dzīvo par mani augstākos stāvos, man pārtrūkst pieslēgums. Tāpēc trešo un ceturto stāvu var droši atstāt, otrais jau tāpat ir aizliegts (kas vispār ir muļķīgi), tā kā man droši pietiktu tikai ar piektā un sestā nogriešanu. Vēl jau vienkāršākais variants būtu atstāt lifta ārdurvis vaļā, tad tas nedarbojas, bet to pārāk viegli labot.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]piiljuks on January 6th, 2006 - 02:18 pm
:D Ideāli.
(Reply) (Thread) (Link)
falter ego: secret ninja[info]shiry on January 6th, 2006 - 06:00 pm
Nu bet. :]
(Reply) (Parent) (Link)
sfargorter[info]retrografs on January 6th, 2006 - 05:58 pm
Mans vislielākais atbalsts! Uz priekšu, bet nepietiktu dūšas to izdarīt, ja tomēr... tad baidos, ka tev var uzrīdīt nama pārvaldieku (tavai paziņai); bet patiešām, kāpēc tev nepielikt zīmīti: Līfts nedarbojas un nedarbosies kādu nedēļu; un tā katru nedēļu!!! :D
(Reply) (Thread) (Link)
[info]shiry on January 6th, 2006 - 06:02 pm
Nēnujā, tas būtu tāds mīnuss, bet es jau varu neparakstīties, lai tad nu zīlē, kurš to paveicis. Bet nu laikam jau nāksies vien samierināties, lai gan mani tiešām kaitina, ka lejā no sasodīta sestā, piektā un pat ceturtā stāva var braukt ar liftu.
(Reply) (Parent) (Link)