Shelly -

Dec. 21st, 2009

09:38 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kolēģe mani sakaunināja, ka es tikai klepoju un klepoju, un klepoju visu cauru dienu, un nemaz neārstējos*. Tagad esmu sagrabinājusi skapī (un mazliet - aptiekā) treju veidu tabletus (Falimint, Strepsils Intense, Decatylen) un divu veidu sīrupus (Pini Plus, Bronhosan), un divus pūšamos aerosolus (FaryngoSpray, LaryngoSpray). Kamēr to visu pa vienai devai ielieto, jau pienācis laiks sākt visu par jaunu.

*"Nemaz" - tas nozīmē "šodien". Pagājušajā nedēļā es ārstējos. Šodien - nē. Jā, brīžiem man nolaižas rokas. Kopš iestājusies ziema, es neesmu bijusi vesela nevienu dienu. Nepārtrauktas kakla sāpes, temperatūras, iesnas, jūtīgas ausis, nesaprotamas kreveles, konjuktivīti, muguras sāpes, asiņojošs deguns, migrēnas utt etc. Es dzeru zāles katru dienu, un visas dienas. Protams, ka tas nav nekas nāvējošs un tā kā šobrīd man ir iespēja (gan neklātienē) vērot, kā tās pašas kolēģes vīrs, cilvēks, kas 40 gadus bijis vesels kā zirgs, nokļūst slimnīcā un iznāk no tās jau kā invalīds, kam medicīna atmetusi ar roku, kauns kunkstēt. Taču brīžiem ļoti gribas.

// Bāc, kamēr šo visu rakstīju, aizmirsu, kas no aptieciņas man tagad jāēd...

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]skuka
Date:December 21st, 2009 - 10:05 pm
(Link)
Jā, man arī - viss tas, kas tev, katru ziemu.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kuminjsh
Date:December 22nd, 2009 - 07:27 am
(Link)
Es te atklāju tādu klepus zāli kā "Stoptusins" (Stop tusiņam;)). Kad aptieķniece man viņu pārdeva,teica apmēram tā:"Nu ja šitas nelīdzēs, tad jāmirst nost!" Un zini, abas reizes ir līdzējis,tb aizdzinis "izsmalcinātu klepu ar viegliem vemšanas elementiem"! Varbūt ievērtē;)

Un - pai,pai, veseļojies!:)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]aarpraac
Date:December 22nd, 2009 - 06:00 pm
(Link)
Varbuut ir veerts nevis dzert kaudzeem zaalju, kuras kombinaacijaa visdriizaak vienas otras pavaajina, bet ziedot kaadu stundinju aarsta apmekleejumam?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:December 22nd, 2009 - 10:06 pm
(Link)
Tā paša ģimenes ārsta, kas man pie visām kaitēm vienmēr iesaka Nimesil? :/
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]aarpraac
Date:December 23rd, 2009 - 02:17 pm
(Link)
īstenībā pie dajebkāda. var kaut vai tajā pašā aptiekā ar farmaceitu parunāt, vnk zālēm tiešām ir tāda dīvaina fīča, ka kombinācijās, sevišķi līdzīgas iedarbības, tās cita citu pavājina, nevis pastiprina, kā varētu likties. gala rezultātā tiek tikai čakarēta sirds, aknas, nieres u.t.m.l. zinu kaut cik tikai tāpēc, ka man te ģimenē vairāki ķīmiķi - farmaceiti: grūti precīzākus padomus dot, bet kādu dakteri toč labāk sameklē.
(Reply to this) (Parent)