Shelly -

Nov. 7th, 2009

09:41 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Mazgājot traukus, atcerējos sarunu ar kolēģi, Manu Otru, Labāko Pusi. Labākā Puse bija pārlūkojusi pastu, un atradusi tur vēstuli manai Mīļākajai Projektu Vadītājai. Vēstuli kā jau vēstuli, no ārzemēm, tikai ar to bēdu, ka MPV bija pārtaisīta par "Mr". Kas, starp citu, nav pirmā reize. Par spīti Latvijas Institūta pašaizliedzīgajām pūlēm, ārzemniekiem latviešu vārdi joprojām ir briesmīga un tumša mistērija.
- Varbūt viņa bija pie viņiem aizbraukusi, - ļauni teica Labākā Puse, kas uz MPV tur kanti par kādu skarbāku uzšņācienu. - Un viņi nesaprata, kas tas tāds, bez matiem, pie viņiem ir atbraucis.
- Nu, beic, - es samiernieciski teicu, turpinot lūrēt datora ekrānā. - Formas viņai ir pat ļoti sievišķīgas. kas tur ko nesaprast!
Labākā Puse uzmeta lūpu un turpināja čaukstināt korespondenci ar vieglu pretīguma izteiksmi sejā.
Šovakar, mazgājot traukus, es piepeši atcerējos šo sarunu, un sapratu savu reakciju daudz labāk. Galu galā, esmu sieviete, kas lielu daļa mūža nodzīvojusi ar vīrieti, kam mati garāki nekā pašai. Šie garie, bezgalskaistie mati, kas nu jau gan aizskaloti vēstures Lētā (ne tajā, kur ziņas, bet tajā, kas sengrieķu mitoloģijā), ir izraisījuši pāris kuriozus un dažas agresijas izpausmes. Taču tie nekādā gadījumā nav traucējuši nekādām vīrišķības izpausmēm, to nu es varu apliecināt par visiem 100%. Tāpēc man īsi mati neliekas obligāts vīrišķības atribūts, tāpat kā gari mati nekādi negarantē sievišķību (lai gan tai arī nekādi netraucē).
Un kā liekas Jums?

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]annuska
Date:November 7th, 2009 - 10:21 pm
(Link)
man liekas tāpat kā Tev. bet pasaule ir aizspriedumu pilna, un mums noteikti ir citi aizspriedumi:)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:November 7th, 2009 - 10:40 pm

(Link)
nekad nebiju par to domājusi.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:November 7th, 2009 - 11:05 pm
(Link)
Man vienmēr patikuši puiši ar pagariem matiem... Manuprāt, izskatās ļoti vīrišķīgi un forši. :) Tā kā jaunībā sanāca tusēt mūziķu vidū, tad puiši ar gariem matiem nebija nekāds retums... Vienreiz gan viens večuks vienu bundzinieku nosauca par meiteni, bet tas drīzāk bija ne viņa garo matu dēļ, bet samērā smalkās ķermeņa uzbūves un ļoti smalko sejas vaibstu dēļ. :D
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]krii
Date:November 8th, 2009 - 08:20 am
(Link)
Man patīk gari mati jauniem vīriešiem. Un ļoti īsi - sievietēm, kam ir smalka seja.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]courty
Date:November 8th, 2009 - 10:57 pm
(Link)
es tā īsti neesmu aizdomājusies par šo jautājumu. nezinu.
(Reply to this)