Shelly - Izglāb mežu. Piedirs dzīvokli!

Oct. 6th, 2009

08:45 am - Izglāb mežu. Piedirs dzīvokli!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es gan pati neizskatos sevišķi normāla, un ar debesu spīdekļiem tam pamazs sakars. Vakar iztīrīju māju, un izmetu četrus maisus ar - uzminiet, nu, ko?
Pareizi. Četrus maisus ar maisiem.
ČETRUS MAISUS AR MAISIEM!!!!
Vispār biju šausmās.
Sēdēju virtuvē, kur piepeši bija ļoti daudz vietas, un domās lapoju Eglīša "Psihoterapiju". Kā vēstīts šajā noviržu hrestomātijā, visādu sūdu stiepšana mājās un to cītīga krāšana ir klasiska šizofrēnijas pazīme (cik nu klasiskas pazīmes var būt tik daudzveidīgai slimībai).
Iznesu savus četrus kauna maisus pa nakts tumsu, lai, pasarg dievs, kaimiņi neredz, izdzēru glāzi piena (lai gan uzstājīgi gribējās ko stiprāku), un esmu gatava jaunai, skaistai dzīvei (kurā noteikti figurēs tikai auduma maisi).

(6 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]up
Date:October 6th, 2009 - 09:14 am
(Link)
mulke, tu! taa kaa mums te laukos nav pieejama shkjirotaa atkritumu savaakshana - mees tos rimi/maximas/sky lielos maisus izmantojam kaa miskastes maisus. un to mums vienmeer ir par maz, jo biezhi iepeerkamies tirguu. buutu man atdevusi :D
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:October 6th, 2009 - 09:38 am
(Link)
Es zināju, ka ja izmetīšu, tie noteikti kādam būs vajadzīgi. Bet es uz jamiem vienkārši bez tirpām skatīties nevarēju :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]up
Date:October 6th, 2009 - 09:39 am
(Link)
:D
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:October 6th, 2009 - 09:23 am
(Link)
Kopš veikalos nedod mazos maisiņus, man viņu krājumi svārstās uz minimuma robežas. Ņemot vērā, ka ik pa laikam kaut kur jāiepako slapjie neoprēna zābaki un citas netīras lietas, arī lielo maisu krājumi tiecas uz izsīkšanu. Situācija ļoti apmierinoša :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:October 6th, 2009 - 11:38 am
(Link)
Mani maisi arī cītīgi gaida savu kārtu uz dežūru miskastē vai pārtikas stiepšanu no "laukiem". Viss tiek izmantots lietderīgi!
(Reply to this)
From:[info]murse
Date:October 6th, 2009 - 03:36 pm
(Link)
jā, mums ar viss iziet miskastu nešanai, ta ka dazkārt nākas atlikt veicī parasto auduma maisu un prasīt plastmasas, jo pamperus nav kur bāzt.
(Reply to this)