Shelly -

Jan. 9th, 2009

09:05 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(12 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]shelly
Date:January 9th, 2009 - 11:17 am
(Link)
Par to šņabja neliešanu makaronus es jau aizdomājos, jo tā rakstīts visās ārzemju receptēs, kur šis ēdiens tiek slavēts kā absolūti satriecošs (piemēram, šitādās http://www.bellaonline.com/articles/art25566.asp)
Vēl interesanti, ka arzemju receptēs visur izmanto kondervētus tomātus savā sulā, bet LV receptē ieteikts kapāt svaigus. Es laikam balsošu par bundžu tomātiem, tie ir slapjāki un vieglāk vienmērīgi sastampāji.
Oki doki, šovakar vēl ēdīsim griķus, bet rīt būs "makaroni šnabī" :/
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]kinskis
Date:January 9th, 2009 - 11:22 am
(Link)
jā. šī ir sakarīga recepte. un ar bundžu tomātiem iznāks glītāks rezultāts. sevišķi ja alternatīva tiem bālie un bezgaršīgie rīgas veikalu piedāvātie tomāti. būs labi :) recepte ir diegan vienkārša un neko tur traki sajāt nevar, ja īpaši necenšas.
s.c., paldies par ideju! man ar mājās ir viens bezcerīgi iestāvējies viru valge, būs jāizmēģina to notērēt šādā veidā.
(Reply to this) (Parent)