Shelly - Post a comment

Jan. 9th, 2009

[info]shelly

11:17 am

Par to šņabja neliešanu makaronus es jau aizdomājos, jo tā rakstīts visās ārzemju receptēs, kur šis ēdiens tiek slavēts kā absolūti satriecošs (piemēram, šitādās http://www.bellaonline.com/articles/art25566.asp)
Vēl interesanti, ka arzemju receptēs visur izmanto kondervētus tomātus savā sulā, bet LV receptē ieteikts kapāt svaigus. Es laikam balsošu par bundžu tomātiem, tie ir slapjāki un vieglāk vienmērīgi sastampāji.
Oki doki, šovakar vēl ēdīsim griķus, bet rīt būs "makaroni šnabī" :/

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.