Shelly -

Jul. 16th, 2008

12:13 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(25 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:July 16th, 2008 - 01:04 pm
(Link)
Es darītu pa vienkāršo, it sevišķi, ja var glabāt ledusskapī - izņem kauliņus, saber ar cukuru (ieteicams Dansukker ievārījuma cukuru - to vajag mazāk, labāk saželē un ir klāt arī konservants kālija sorbāts :)), pavāra kādu laiku un burkās iekšā. Ja gribas mazāk šķidruma, vairāk ogu - var lieko šķidrumu pēc vārīšanas nosmelt un izmantot, teiksim, kaut kādu kulinārijas izstrādājumu pārliešanai vai liķieru gatavošanai.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 16th, 2008 - 01:22 pm
(Link)
Aha, paldies, es nupat tieši šo cukuru nopirku pēc ilgas plauktu inspicēšanas :))
(Reply to this) (Parent)