Shelly -

Feb. 29th, 2008

09:29 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ar nepacietību gaidu, kad valsts amatpesonas sāks dumo tautu mācīt mazgāt rokas pēc tualetes apmeklējuma un turēt roku uz sirds, skanot himnai. Mēs jau tād pastulbi, paši neizdomāsim!
Aicinājums taupīt elektrību, jo tā kļūs dārgāka (http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=20388442) labi sasaucas ar aizliegumu rīkot divus referendumus vienā dienā - lai nabaga muļķīši aiz pārpratuma neparakstās ne tur, kur vajag (
http://blogi.nozare.lv/zanders/2008/02/24/politiki-atkal-demonstre-ka-uzskata-mus-par-mulkiem/)

(2 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:February 29th, 2008 - 09:56 am
(Link)
snobbish!
(Reply to this)
From:[info]ierindnieks
Date:February 29th, 2008 - 10:32 am
(Link)
Šīs ziņas patiesais mesidžs bija, ka mums nepieciešams celt gāzes elektrostaciju, jo savādāk par lielu naudu būs jāpērk no citiem, lai arī labi zināms, ka visus gadus un arī šobrīd vislētākā ir tieši importētā elektroenerģija, vēl lētāka ir tikai lielais HES (ko izmanto pīķa slodžu segšanai tepat Latvijā un citās valstīs).

Latvenergo par elektroenerģijas taupīšanu nekad nav nopietni domājusi, lai arī iespējas ir milzīgas. Šobrīd gan ES sāks spiest Latvenergo kaut ko darīt lietas labā, kaut vai ar to paša smart metering sistēmas palīdzību utt.

Jā un 2008. gada Latvenergo kalendārā visur ir attēlota kvēlspuldze, lai arī atsevišķās valstīs šādas neefektīvas spuldzes vairs pat nevar tirgot. Tāda ir Latvenergo doma par efektivitāti.
(Reply to this)