Shelly -

Nov. 23rd, 2007

02:47 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(25 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:November 23rd, 2007 - 03:18 pm
(Link)
kaut kas nav kārtībā ar mani. Ja es iemurminos, ka kaut kas man nepatīk uz šīs planētas, tuvākās sievietes tūlīt grib zināt, kāpēc viņām būtu jārisinas manas problēmas. Pie tam es it kā nekādu lūgumu pēc palīdzības neizsaku. Laikam fluīdi tādi.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 23rd, 2007 - 03:20 pm
(Link)
Zini, parasti mēdz uzskatīt, ka tieši sievietes vienkārši bezmērķīgi žēlojas, tā teikt, emocionāli izlādējas, vaid un nekā nedara, bet veči, izdzirdot skumjās raudas, tūlīt metas meklēt tām konkrētu risinājumu. Tev vienkārši ir apgrieztie fluīdi :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:November 23rd, 2007 - 03:25 pm
(Link)
nja...
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]puce
Date:November 23rd, 2007 - 03:26 pm
(Link)
Mana prakse liecina, ka sievietes žēlojoties meklē padomus, vīrieši - atbalstu, ka viņi paši spēs tikt galā ar problēmu. Ja vīrietim vajag palīdzību, tad viņš tā arī pasaka. Sievietes kā reiz ir tās, kuras ar mājieniem mēģina panākt sev vēlamo.

(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:November 23rd, 2007 - 03:34 pm
(Link)
Labi, saku skaļi un skaidri, bez mājieniem: ja es ielieku jauku bildīti ar ķirzaciņām, es negribu dzirdēt žultainus monologus par dzīvokļu drūmajām cenām. Ja es ielieku asarainu aprakstu par sunīšiem, es negribu dzirdēt uzbļāvienus, ka suņi ir stulbi, lien uz vēdera, siekalojās un apgrauž mēbeles. Man jau tā ir pietiekami riebīgs garastāvklis lielāko daļu laika, lai nevajadzētu to nepārtraukti bojāt vēl vairāk.
Liels paldies par uzmanību!
(Replies frozen) (Parent)