Shelly -

Oct. 24th, 2007

01:32 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(22 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]dominika
Date:October 24th, 2007 - 02:38 pm
(Link)
vēl no iesnām var labi tikt vaļā ar destilētu jūras ūdeni - aptiekās dabūnams zem nosaukuma "humer". trakoti pretīgs ir gan, bet, kā jau teici - Tev nav ko zaudēt. un no homeopātiskajām ir tādas tabletes "coryzalia". bet homeopātiskajām zālēm ir tendence nedarboties, ja pirms tam lietoti ķīmiskie preperāti kā "fervex" utml. bet mēģināt jau var.
turies, veseļojies!!!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:October 24th, 2007 - 02:41 pm
(Link)
Ja viņai deguns jau asiņo, tad sālsūdens būs pats labums!!! Sadiste - es bez visām iesnām kad to spoku sev iepūtu - nezināju kur likties no tā kā dedzināja, a Shelī gadījumā bojāta gļotāda.... Viņai taču ļoti ļoti sāpēs!!!

(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:October 24th, 2007 - 02:51 pm
(Link)
ui, tas nebija tā domāts, vienkārši centos atcerēties visas sev zināmās labākās pretiesnu metodes.
vispār to humeru lieto arī zīdaiņiem, kam deguna gļotāda ir pavisam jūtīga, tā kā nezinu, kā īsti ir. iespējams, mans ieteikums ir galīgi garām šoreiz.
shelly, noteikti pakonsultējies ar aptiekāru pirms pretiesnu līdzekļu iegādes! reizēm viņi patiešām var pateikt/ieteikt prātīgas lietas!
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:October 24th, 2007 - 03:10 pm
(Link)
Jā, zīdaiņiem lieto humeru, bet jo lielāks tas zīdainis, jo grūtāk viņam iemānīt to humēru - pēc sava ķipara zinu. Man liekas,ka viņš ir ļoti labs,kad ir pats pats iesnu sākums. Nu tas no personīgās pieredzes.
(Reply to this) (Parent)