Saul, ja tu gribi gurķus marinēt, tad tev vajaga ķiplokus, piparus apaļos, dilles, cukuru un sāli un etiķi 9%. I viss.
Upeņu lapas vajaga, ja tu gribi tos gurkus skābēt.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/172513/1242) | From: | shelly |
Date: | August 28th, 2007 - 02:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Un to visu var vienkārši sagāzt burkā un apliet ar verdošu ūdeni?
From: | lepele |
Date: | August 28th, 2007 - 02:48 pm |
---|
| | beidz ņemties | (Link) |
|
pasarg Die's, lai es vēl kādreiz ņemtos ar gurķu marinēšanu.. man visas burkas mūždien uziet gaisā. un nesen palasījos diskusiju par tēmu "marinēt ar divreizēju vai trīsreizēju pārliešanu", kurā secināts, ka drošāk tomēr ar trīsreizēju. 8-o IMO, tur beigts var palikt, n-tās reizes lejot virsū/nost to marinādi un beigās vēl pasaka, ka burkas jāpasterizē un sazinko, vai, ka lētais Maximas cukurs neder (a es šogad ar to sataisīju gurķu salātus ziemai:/)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | From: | str |
Date: | August 28th, 2007 - 03:45 pm |
---|
| | Re: beidz ņemties | (Link) |
|
nu marinējot uzies gaisā ja ir nepareizais sāls/cukurs, vai ja taisa tad kad MR ir;)P