Shelly -

Mar. 12th, 2007

10:28 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Tā vietā, lai sāktu krāt sausiņus nebaltām dienām, sestdien nositu laiku Kolonnā un ieguvu klasisko manikīru. Divas stundas kā zibēt aizzibēja no manas dzīves. Kautrīgi apjautajos, cik bieži vispār tāds būtu jāveic.
- Ja ļoti akurāti, tad reizi 10 dienās. Nu, reāli var reizi divās nedēļās, - man paskaidroja. Mamma mia!
Svētdien savukārt atklājam velo sezonu, un aizmināmies uz Rīgas HES. Pareizāk sakot, uz HES vēl aizmināmies, bet atpakaļ braucām jau ar autobusu, jo pirmo reizi mūžā iemanījos uzbraukt uz kaut kāda mēsla un sadurt riepas kameru. Kur un kā tas notika, nemācēšu teikt, jo konstatēju to tikai pēc kāda brīža, kad riteņa disks jau gandrīz skrāpējās pret zemi.
Tagad man ir ļoti skaisti nagi, viegli sāpoša pēcpuse un frizūra ar darba nosaukumu "es izkritu no gultas un pamodos jau darbā".

(3 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]chimera
Date:March 12th, 2007 - 10:47 am
(Link)
es kā pilnīgs čaiņiks šādās lietās atļaušos pajautāt: cik jūtama ir atšķirība starp ļoti skaisti manikirētiem nagiem un vienkārši dabiski skaistiem nagiem? :)
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:March 12th, 2007 - 10:49 am
(Link)
Laikam jau nekāda, bet man nav dabiski skaistu nagu. Manējie šķeļas un laužas pat nepāraugot pirksta malu, un apaug ar visādām ādas driskām, un kas tik vēl ne.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:March 12th, 2007 - 10:50 am
(Link)
kā man gribas arī atklāt velosezonu, bet vienai to darīt nav nekāda prieka:(
(Reply to this)