Shelly -

Jan. 31st, 2007

10:25 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es vienreiz mūžā esmu iegādājusies CD, par kuru man nav zināms vispār nekas, pilnīgi, pat ne pārstāvētais mūzikas stils, tikai apskatot vāciņu - tas bija Kenny Wayne Shepherd Band "The trouble is" mūzikas veikalā "Randoms", ja nemaldos - kādreiz es tur gāju vai katru dienu. Tagad es pat nezinu, vai tāds vēl maz pastāv, un jau gadiem neesmu iegādājusies nevienu albūmu. Nesen šrubījot māju, veselu kaudzi vienkārši izmetu ārā, jo sapratu, ka nekad vairs neklausīšos, un pat ja klausīšos, tad visticamāk vienkārši nozagšu internetā, bet šo es iegādājos pilnīgi legāli, un, kā man tolaik likās, šausmīgi dārgi (man tā liekas joprojām, starp citu).
Un kas ir pats trakākais, man tas albums joprojām tīri labi patīk. Kenija "I found love", piemēram, man liekas visjaukākā dziesma, kāda vien ir sacerēta zem šāda virsraksta. Nevarētu teikt, ka es to klausos katru mēnesi, bet laiku pa laikam izvelku no krietni sarukušās disku kaudzes apakšas, iekrauju tarakānu apsēstā atskaņotājā un kaifoju. Atšķirībā no lielākās daļas mūzikas, kuru esmu izvēlējusies pēc krietni sakarīgākiem principiem, un kura man jau sen ir apnikusi.

Current Music: Kenny Wayne Shepherd Band - Slow Ride
(4 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:January 31st, 2007 - 10:41 pm
(Link)
Man bija pirms gada piemetusies CD pirkšanas kaite - Upē ik pa laikam iztērēju 2 mēnešu algu. Tagad ik pa laikam izvelku Garbareku un American Roots, parādās pārsteiguma moments, pārējo mūziku jau zinu no galvas.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:January 31st, 2007 - 10:46 pm
(Link)
waaj man vinjsh ljoti patiik.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:January 31st, 2007 - 10:50 pm
(Link)
Ja? Padomā. Līdz šim es pazinu tikai vienu cilvēku, kam šis nosaukums kaut ko izteica, un tas notika vidusskolas laikos (gandrīz uzrakstīju - "tas notika viduslaikos").
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]hurt
Date:January 31st, 2007 - 11:05 pm
(Link)
kaut kad 98tajaa saaku vinju klausiities un ari iisti nezinu nevienu kas veel taadu zinaatu, kaut gan pa raadijo gaaja uz uraa
(Reply to this) (Parent)