Shelly -

Feb. 15th, 2006

11:48 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(48 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]racoon
Date:February 15th, 2006 - 01:30 pm
(Link)
Kaut kur iekšienē man liekas, ka Tu [info]shelly esi jauka būtne. Nē, for real, bet ir dažas lietas, kas Tevī mani reāli kretinē. Tā jau protams ir tikai un vienīgi mana problēma, bet vienalga atļaušos izteikties.

Mani reāli kretinē "pelēcība". Izraisa, nevienā mirklī neasociēju Tevi kā pelēku būtni, bet ir lietas, kas tiešām ir tik pretīgi pelēcīgas, ka aš zosāda uzmetās:

#pareizi ir aizliegt leģionāru gājienu, jo nav labi kultivēt mazisku "tautas atriebību". pelēkais, samierinošais vidusceļš.
#Ir slikti apdirst nacbolu nigeri, un it īpaši stulbi ir paziņot, ka viņa mājas ir Āfrikā. Pasaules pilsoņi bļe, kad visas krāsas sajauks - paliks pelēkā.
#Ir netaisni izņirgt ļaužus, kuri nespēj sevi pilnībā nodrošināt, pat pie nosacījuma, ka viņi necenšas savu stāvokli labot. "Divsimtlatnieka" liktenis ir pelēka vadmalas skotele pelēkā blokmājā.

Un tā es varētu uzskaitīt vēl un vēl. Tu man nudien patīc, bet ir reizes, kad svētā miera labad aizveru cibu, lai neierakstītu komentāru.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:February 15th, 2006 - 03:47 pm
(Link)
Atcerējos, kā sensenos laikos viens anonīmais man pie kāda līdzīgam tematam veltīta puksta ar draudzīgu smīniņu bija uzjautājis - tēlo politkorekto? Un man nācās vien paskaidrot, ka netēloju. Goda vārds. Es esmu tāds pareizs tēls.
Un vēl vairāk - brīžiem man tas liekas vēl lielāks radikālisms nekā bļaut "melnos zupā". Jo mēs dzīvojam pasaulē, kur visnepareizāk ir būt pareizam.
Un tieši tāpēc es esmu pareiza - jo tas ir nepareizi. Tas ir gandrīz vai skandalozi. Bet - "Mama, ja njehachu hoditj strojam, ja hochu hoditj odin", kā dziedāja Grebis no "Brat nikotin".
Bet tas tā. Tu man arī patīc.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]sileens
Date:February 17th, 2006 - 10:30 am
(Link)
Manuprāt pārdroši ir teikt "pareizi" vai "nepareizi". Tas tā sāk izskatīties pēc nu tādas sevis slavināšanas vai attaisnošanas. Kāda starpība. Tāpat nevienam nav jāsēž tavās biksēs un tikai tu pats zini, kas tev ir labāk.
(Reply to this) (Parent)
From:(Anonymous)
Date:February 15th, 2006 - 09:35 pm
(Link)
DNS nav palete, tās krāsas nesajaucas tā, kā tu to iedomājies, bāka.
(Reply to this) (Parent)