| From: | skuka |
Date: | March 21st, 2005 - 10:50 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nevajg pirkt gatavu malto gaļu, bet izvēlēties smuku cūkas gabaliņu un likt samalt. Vajag, lai drusku treknums arī. Klāt - ūdenī mērcēta baltmaize, bet pēc mērcēšanas viņu nospiež sausāku, sīki sagrietzs (nevis samalts) sīpols, ķiploku es nelieku, lai arī ķiploki man garšo - bet ne kotletēs, uz kg gaļas kādis pāris olas, visu kopā mīca ar pirkstiem, pielej minerālūdeni gāzētu, būs sulīgākas. Masai nav jābūt cietai, bet jāturas kopā.
Es saprotu, ka kotletes ir jau izceptas apēstas un novērtētētas :) Bet vienalga ierakstīju. Man sanāk ļoti labas kotletes.
| From: | shelly |
Date: | March 22nd, 2005 - 09:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
Var just, ka runā liepratējs :))) Likšu aiz auss :))
| From: | kakjux |
Date: | March 22nd, 2005 - 02:18 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mana vecmāmiņa baltmaizi mērcēja pienā nevis ūdenī.
| From: | skuka |
Date: | March 22nd, 2005 - 03:17 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Pienā varētu būt labi, bet, ja kotletes neapēd uzreiz, ar pienu ceptas ātrāk bojājas:)
| From: | kakjux |
Date: | March 22nd, 2005 - 03:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nez. itkā nē. ir tak ceptas uz svētkiem, pārpalikušās uz rīgu vestas pēc tam un tā. bet viņas gan ātri apēdas. ilgāk par 3 dienām vēl neviena nav noturējusies. mana vecmāmiņa cep viņas kā Karlsonā tās mazās, brūnās.. ;)
| From: | skuka |
Date: | March 22nd, 2005 - 04:36 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Mmm.. man labāk garšo palielas, bet arī gana brūnas. Līdzšinējā pieredze rāda, ka lielākas ir sulīgākas:)
| From: | kakjux |
Date: | March 22nd, 2005 - 04:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu tās mazās nav diezko sausas. tās ir manas ideālās kotletītes, vispār ;)
bet sausas negaršo gan..
toties pati es nemāku kotletes cept. :(