| From: | puce |
Date: | March 21st, 2005 - 06:41 pm |
---|
| | | (Link) |
|
rīvmaize, olas, samalti sīpoli un ķiploki, sāls, pipari. laikam viss. es vēl pielktu ķimenes.
| From: | shelly |
Date: | March 21st, 2005 - 06:47 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kādā secībā gaļu tajā visā mērc? Ja pieņemt, ka ir rīvmaize (vai nederēja arī milti), ola un sīpoli? Sīpolus laikam griež vienkārši iekšā, bet vai vispirms olā vai maizē?
| From: | puce |
Date: | March 21st, 2005 - 06:51 pm |
---|
| | | (Link) |
|
secība nav īsti svarīga. es to visu sagāžu lielā bļodā un tad metos tur iekšā ar desmit pirkstiem.
| From: | shelly |
Date: | March 21st, 2005 - 06:53 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Tā arī darīšu :))))
| From: | ringla |
Date: | March 21st, 2005 - 09:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
bet es... bet es... es nelieku rīvmaizi - tās vietā uz kilogramu gaļas sarīvēju divus vidēji lielus kartupeļus un jaucu tos masā iekšā.
pārējās sastāvdaļas - gluži tāpat ;) izņemot ķimenes, jo tās man asociējas ar skolas ēdnīcu :)
ā - un vēl es pielieku tuč tuč krējuma, un saberu visādas garšvielas :) ņemos kā veca burve :))))
| From: | shelly |
Date: | March 21st, 2005 - 09:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vot tiešām. Vēl varēja likt kartupeļus.
Kādas tik idejas nerodas!